Redactia.ro
Home » Stil de viață » Simona Halep a aflat o veste proastă înainte de Jocurile Olimpice

Simona Halep a aflat o veste proastă înainte de Jocurile Olimpice

Simona Halep, nr.4 WTA şi cea mai bună jucătoare de tenis din România, îşi doreşte foarte mult să fie port-drapelul ţării noastre la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Simona Halep a aflat însă o veste proastă înainte de JO: nu toată lumea e însă de acord cu acest lucru. Stabilirea portdrapelului pentru Tokyo îi revine Comitetului Executiv al COSR, format din preşedinţii de federaţii, campioni olimpici şi oameni de marcă din sportul românesc. Preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Florin Florea poate propune sportivi pentru purta drapelul la Tokyo şi a dezvăluit cine este favoritul lui, potrivit Telekomsport.ro.

E vorba despre un sportiv care încă nu s-a calificat la Jocurile Olimpice. Aruncătorul de disc Alin Firfirică a fost la şapte centimetri de baremul olimpic, la Campionatele Naţionele de la începutul lunii august.

Simona Halep i-a surprins pe toţi de la US OPEN cu gestul pe care l-a făcut după ce adversara a trecut prin spatele ei

Eu îl voi propune pe Alin Firfirică. De ce nu? E un băiat înalt, frumos, bine făcut. El ar putea fi purtătorul de drapel la Jocurile Olimpice„, a declarat Florin Florea. Purtătorul de drapel va fi anunţat cu aproximativ două luni înainte de startul Jocurilor Olimpice.