Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep a scăpat de o adversară de top la Roland Garros

Simona Halep a scăpat de o adversară de top la Roland Garros

roland garros

Cresc șansele pentru Simona Halep să devină din nou campioană la Paris! Serena Williams, numărul 9 în topul WTA, s-a retras din turneu înainte de meciul cu Tsvetana Pironkova (156 WTA). Jucătoarea americană de tenis a acuzat odurere la tendonul lui Ahile.

Anunțul a fost făcut pe pagina circuitului WTA dar și de organizatorii turneului francez, care au declarat-o învingătoare pe bulgăroaica Pironkova (33 de ani) după forfaitul Serenei Williams. Deși a început bine ultimul Grand Slam al anului 2020, americanca este nevoită să spună adio turneului mult mai repede decât spera.

Serena, out de la Roland Garros din cauza unei accidentări

Cap de serie numărul 6 la Paris, Serena Williams, în vârstă de 39 de ani, a ales să se retragă de la Roland Garros, americanca bifând un singur meci pe zgura pariziană: victoria cu Kristie Ahn din runda inagurală.
Fosta campioană a acuzat o problemă la tendonul lui Ahile, accidentare care a obligat-o să renunțe la participarea la Grand Slam-ul parizian. „Este vorba de tendonul lui Ahile, care nu a avut timp să se vindece după US Open. Am nevoie de şase săptămâni pentru recuperearea după această accidentare”, a declarat Serena Williams în conferinţa de presă de la Paris.

Simona Halep – Irina Begu, în turul II la Roland Garros

Simona Halep (2 WTA) și Irina Begu (72 WTA) se vor înfrunta miercuri, în turul secund de la Roland Garros. Partida dintre cele două românce va fi a treia a zilei de miercuri de pe arena „Suzanne Lenglen” și va începe după ora 16:00.

Simona Halep și Irina Begu s-au mai întâlnit în carieră de șapte ori, iar rezultatele din precedentele meciuri directe îi oferă Simonei statutul de favorită certă în partida din turul doi de la French Open.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: