Redactia.ro
Home » Sport » Simona Halep începe sezonul în forță! A decis unde va juca

Simona Halep începe sezonul în forță! A decis unde va juca

simona halep, roland garros

Simona Halep a anunțat că va participa la turneul de la Praga, după ce va juca în Italia la Palermo. Cel mai probabil în toamnă va încerca să câștige un nou titlu în Franța, la Roland Garros.

Cea mai bună jucătoare de tenis din România a decis la ce turnee va participa în următoarea perioadă. A renunțat la US Open, însă Simona Halep vrea să joace la cât mai multe turnee. Prima competiție la care va participa este cea de la Palermo, în Italia în perioada 3-9 august.

”Suntem încântați că Simona Halep și-a manifestat interesul pentru a participa la această ediție istorică a turneului de la Palermo. Ușile de aici sunt deschise pentru Simona Halep, la fel și pentru celelalte sportive din top 10 mondial. Simona Halep este una dintre cele mai mari jucătoare ale lumii”, a scris Oliviero Palma, printr-un mesaj postat pe contul de Twitter al WTA Palermo.

De acolo va merge direct în Cehia, pentru a juca la Prague Open, care se va desfășura în perioada 10-16 august.

Halep ar putea participa la turneul de la Roland Garros

În toamnă, Simona Halep ar putea participa și la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, acolo unde a luat titlul în 2018. Turneul parizian ar fi trebuit să se joace în luna mai, dar a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, competiția se va juca în perioada 28 septembrie – 11 octombrie. Organizatorii au anunțat că în tribune vor fi și spectatori, care vor respecta însă măsurile de distanțare fizică. S-a decis ca procentul să fie de aproape 60% din capacitate. Biletele au fost deja puse în vânzare.

„Îmi este foarte dor pentru că n-am stat în viața mea cinci luni fără un turneu, fără să mă antrenez. Două luni n-am pus mâna pe rachetă, dar am încercat să mă antrenez fizic de când s-a putut”, a declarat Simona Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: