Redactia.ro
Home » Monden » Sindy a fost eliminată de la Survivor România! Cum a reacționat Războinica

Sindy a fost eliminată de la Survivor România! Cum a reacționat Războinica

Sindy a fost eliminată de la Survivor România! Cum a reacționat Războinica

Sindy a fost eliminată de la Survivor România! Concurenta de la Războinici a primit cele mai puține voturi de susținere din partea publicului, iar acum se întoarce acasă după două luni de competiție. 

Sindy a fost eliminată de la Survivor România

Sindy și-a încheiat aventura la Survivor România. Aceasta a primit cele mai puține voturi din partea publicului și se întoarce în România, însă reacția ei a fost una bună la aflarea veștii.

După ce Maria Chițu, Albert Oprea și Andrei Dascălu au ieșit favoriții publicului în această săptămână la Survivor România, Sindy, Sorin Pușcașu și Marius Crăciun au intrat automat în cursa pentru eliminare. Sindy a spus că nu are niciun regret în ce privește parcursul său și că s-a bucurat de fiecare moment petrecut pe insulă. De asemenea, Războinica este fericită că a participat la concurs și se întoarce acasă la familia sa cu zâmbetul pe buze. Sindy speră că cel care va câștiga Survivor România va fi un membru al echipei albastre.

”Am avut o presimțire astăzi. Asta este, înseamnă că drumul meu s-a încheiat la Survivor. Sunt bucuroasă că am reușit să ajung până aici, mi-am dorit mult să ajung la această competiție. O să plec cu capul sus. Nu am niciun regret, sunt fericită, nu sunt tristă, nu am nicio problemă. Câștigătorul să fie unul din echipa mea și le urez baftă tuturor. Mi-a plăcut, a fost frumos.  Mă duc acasă la ai mei, oricum mă așteaptă. Am primit acel video și au spus că mă așteaptă, au avut și ei o presimțire, pentru că telepatia noastră e foarte puternică. Nimic nu e mai important decât familia pentru mine, mă gândeam că pot să stau mai mult timp departe de familia mea.. Chiar înainte să vin le-am spus părinților că m-aș muta într-un loc exotic, dar aici am realizat că nu a m-aș muta nici măcar din oraș, să nu-i pot îmbrățișa, să vorbim doar la telefon e nimic. O să apreciez totul mult mai mult când ajung acasă”, a spus Sindy înainte să-și ia rămas bun de la colegi.

Cine e Sindy de la Survivor România

Sindy, pe numele de buletin Szidonia Szasz, este din Brașov, are 26 de ani și este o pasionată a sportului. Aceasta nu a putut participa la Survivor România de la început, din cauza unor probleme de sănătate.

Sindy de la Survivor are 1,65 m și o greutate de 52 de kilograme. Ea a practicat atletismul pentru trei ani și petrece multe ore în sala de forță, după cum se vede și pe trupul ei perfect. După aceea, ea s-a îndreptat spre dans sportiv, latino și street workout. Și acum pratică un sport, și anume kickboxingul, cu care cochetează de cinci ani. Ea este tehnician maseur în Brașov.

Mai mult, ea a decis să participe la Survivor România pentru că se crede suficient de bună să facă față tuturor obstacolelor.

„Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa. Ambiția mea arde. Foc, aer, apă, pământ s-au unit și m-au făcut pe mine. Nimic nu mă poate opri!”, a declarat Szidonia într-un interviu pentru Kanal D.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: