Redactia.ro
Home » Monden » Smiley este cel mai împlinit tătic. Cum arată o zi din viața artistului

Smiley este cel mai împlinit tătic. Cum arată o zi din viața artistului

GALERIE FOTO (3) Smiley este cel mai împlinit tătic

Smiley este cel mai împlinit tătic. Artistul trăiește o poveste de dragoste alături de Gina Pistol. Cei doi au devenit părinți pentru prima oară, având o fetiță minunată, Josephine. Recent, Smiley le-a arătat fanilor din mediul online cum arată o zi din viața sa, de când a devenit tătic.

Smiley este cel mai împlinit tătic. Cum arată o zi din viața artistului

Smiley este cel mai împlinit tătic. Celebrul artist a devenit tătic în luna martie, iar viața i s-a schimbat radical. Smiley formează un cuplu cu frumoasa Gina Pistol, iar împreună o cresc pe micuța Josephine. În cadrul unui interviu, artistul a mărturisit că nașterea fiicei sale a adus o bucurie imensă în familia lui. Smiley își dorește foarte mult să petreacă timp alături de Josephine, iar atunci când vine de la studio, o ajută pe Gina cu creșterea fiicei lor.

Artistul spune că sentimentele pe care le are pentru copilul său nu pot fi descrise în cuvinte. De asemenea, cântărețul a recunoscut că viața sa nu mai e la fel, iar viața sa este împlinită pe toate planurile. „Sunt fericit, râd mult și sunt recunoscător. Nu sunt neapărat senzații noi, mereu le-am avut, mă bucur că le retrăiesc zi de zi și că ele au atins alte cote.

Îmi place să mă joc, mă trezesc zâmbind și adorm tot așa. Am aflat că pot să fiu o „pernă” foarte bună și zi de zi, mai precis, seară de seară, mi se reconfirmă faptul că muzica are parcă somnifere în ea, dar și energizante, după caz (râde). (n.r. O zi din viața lor de familie) Începe cu zâmbete, îmbrățișări moi, joacă, povești.Este foarte frumos dimineața, cel mai frumos. Seara nu reușesc mereu să fiu o piesă din puzzle, oricât m-aș strădui, dar și când reușesc, îmi place tot și particip la tot. Suntem într-o continuă revelație și bucurie, nicio expresie a ei nu seamănă cu alta, este foarte veselă, comunicativă, expresivă, fiecare zi cu ea vine cu o comoară în plus. Josephine a venit când a vrut Dumnezeu și, probabil, și când a vrut ea, nu știu asta, însă pentru noi a depășit nivelul de împlinire a dorinței, a fost mult mai mult decât atât.”, a povestit Smiley, pentru libertateapentrufemei.ro

Smiley, mai inspirat de când a devenit tătic

Iubitul Ginei Pistol este mai inspirat de când Josephine a venit pe lume. Artistul susține că micuța l-a schimbat și că este mult mai creativ în muzică. Prezentatorul TV de la PRO TV a spus că nu poate trăit fără familie, prieteni, muzică, emoții, credință și visuri. Deși sunt în pandemia de coronavirus, Smiley nu a avut timp să se relaxeze, fiind constant în studio.

„Fiecare lucru pe care îl trăim ne schimbă, ne inspiră, ne trezește. Toată perioadă aceasta a fost una tumultuoasă și diferită care a trezit spiritul creativ al artiștilor, în general, s-au întâmplat multe în jurul nostru, în noi, care ne-au trimis către instrumente, studioul de înregistrări și partituri. Muzica a fost spațiul nostru de expresie (…). Mereu în perioade pline de bine sau de derive de tot felul, sunt recunoscător că am muzica, că am chitara, că am colegii de la ‘Ha’, care sunt la fel ca mine, și că astfel pot să sting din ce simt”, a mai povestit Smiley.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: