Redactia.ro
Home » Monden » Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, e asaltat de femei după divorț! O cântăreață de muzică populară i-a făcut ochi dulci: ”Sunt în limbă după el!”

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, e asaltat de femei după divorț! O cântăreață de muzică populară i-a făcut ochi dulci: ”Sunt în limbă după el!”

GALERIE FOTO (2) Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, e asaltat de femei după divorț! O cântăreață de muzică populară i-a făcut ochi dulci: ”Sunt în limbă după el!”

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, are coadă de admiratoare la ușă după ce a ales să fie din nou un bărbat liber. Se pare că foarte multe femei îl consideră atrăgător pe artist și își încearcă norocul. 

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, e asaltat de femei după divorț! O cântăreață de muzică populară i-a făcut ochi dulci: ”Sunt în limbă după el!”

Cornel Ilie este unul dintre cei mai răvniți bărbați din showbiz, mai ales după ce a devenit din nou burlac. Solistul trupei Vunk atrage toate privirile, iar femeile se țin lanț după acesta cu fiecare ocazie. De curând, au apărut informații cum că o cunoscută interpretă de muzică populară ar fi topită după artistul nostru.

Potrivit cancan.ro, o cunoscută cântăreață de muzică populară a făcut declarații spumoase despre relația dintre cei doi, apărând zvonuri că în urmă cu ceva timp cei doi au fost mai mult decât prieteni. Daniela Ploia, cântăreață de muzică populară, se numără printre fanele lui. Mai mult, nu se ferește să anunțe că-l iubește pe Cornel.

”Sunt în limbă după el! Cum să nu-mi placă, vreau să-mi fie iubit! Cine nu l-ar vrea?! E șarmant, talentat, bărbatul cam pe care și l-ar dori orice femeie! Acum e și divorțat! Cu el m-am întâlnit înainte de pandemie, la Timișoara, am avut amândoi concert”, a dezvăluit Daniela Ploia.

Se pare că Daniela spune adevărul pentru că nu ratează să-i comenteze postările, aruncându-i diferite apropouri. La o postare a lui Cornel Ilie, cu piesa ”De azi încep să te uit”, Daniela a comentat: ”N-ai cum!” Iar el i-a răspuns: ”Cum așa?”, inserând un emoticon vesel. Daniela se mândrește și cu fotografiile pe care le-a făcut alături de Cornel, atunci când s-au intersectat în activitatea profesională.

Cornel Ilie și-a anunțat divorțul anul trecut: ”Nu mai suntem un cuplu!”

Cornel Ilie divorța toamna trecută, iar pe pagina de socializare făcea anunțul pentru fanii lui. ”De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul “divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect.Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire”, a scris Cornel Ilie pe Facebook.

Etichete: