Redactia.ro
Home » Știri » Soluția pe care a găsit-o un englez pentru a-și ține barul deschis în pandemie! Și-a înregistrat barul ca religie

Soluția pe care a găsit-o un englez pentru a-și ține barul deschis în pandemie! Și-a înregistrat barul ca religie

GALERIE FOTO (2) Soluția pe care a găsit-o un englez pentru a-și ține barul deschis în pandemie

Un englez din orașul Nottingham a găst cea mai bună soluție pentru a-și ține afacerea deschisă în timpul pandemiei de coronavirus. Religia a fost aliatul lui de bază. 

Soluția pe care a găsit-o un englez pentru a-și ține barul deschis în pandemie

James Aspell este proprietarul unei afaceri din Marea Britanie. La fel ca mulți proprietari de astăzi, afacerea lui trebuia închisă din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, însă el a venit cu o soluție ingenioasă care îl va ajuta să păstreze totul deschis și legal, scrie nottinghampost.com.

Acesta a făcut o cerere prin care vrea să-și schimbe activitatea și să devină cult religios, pentru ca să poată să funcționeze în timpul pandemiei de coronavirus. Astfel, și-a înregistrat barul ca religie, sub numele „Biserica celor 400 de iepuri”.

Soluția pe care a găsit-o un englez pentru a-și ține barul deschis în pandemie

Pe data de 2 decembrie va expira carantina la nivel național și intră în vigoare măsurile pe 3 niveluri. James Aspell se așteaptă să poată să deschidă barul, deoarece în timpul restricțiilor de gradul 3 lăcașurile de cult pot fi frecventate, însă numai de către cei care formează o familie sau o un grup restrâns.

Pentru a fi aprobată cererea, oamenii trebuie să se înscrie în congregația lui

Soluția nu este încă una definitivă. Acesta are nevoie de aprobarea autorităților, iar acestea vor permite formarea religiei doar după ce oamenii să se înscrie în congregația lui. Cei care doresc să devină membrii pot să devină ”iepuri credincioși” sau ”reverend al iepurilor celor drepți”.

”A pornit dintr-o glumă, însă dintr-o nevoie serioasă. Cu noile restricții suntem forțați să închidem și ar putea dura luni până să reluăm activitatea. Noi nu vindem mâncare, așa că nici în timpul restricțiilor de gradul 2 nu am putea redeschide. Totul, de la săli de fitness sau saloane de masaj, pot să funcționeze. Chiar și târgurile de Crăciun vor fi organizate. În acel moment am realizat cât de ridicole sunt restricțiile, așa că am aplicat să ne înregistrăm ca loc de rugăciune”, a spus tânărul de 34 de ani.

Dacă autoritățile locale îi vor respinge cererea de a deveni cult religios, englezul nu va deschide barul. Începând de săptămâna viitoare, el va aduna cererile de înregistrare ale membrilor și încă se mai gândește cum se va practica religia sa. Însă, pe rețelele sociale, gestul său a fost primit cu bucurie și descris ca ”genial”.

O persoană a scris că ”este singura religie cu care aș fi de acord”, în timp ce o alta a scris că „m-aș împărtăși cu tequila în fiecare zi”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: