Redactia.ro
Home » Monden » Sora Andreei Tonciu, transformată complet! Lorena este opusul fostei concurente de la Bravo, ai stil!

Sora Andreei Tonciu, transformată complet! Lorena este opusul fostei concurente de la Bravo, ai stil!

GALERIE FOTO (6) Sora Andreei Tonciu, transformată complet!

Sora Andreei Tonciu, transformată complet! Lorena Tonciu s-a transformat suprinzător în ultima perioadă, după ce aceasta a apelat la mai multe intervenții chirurgicale. Lorena are 21 de ani și este total diferită de sora sa, Andreea Tonciu.

Sora Andreei Tonciu, transformată complet! Lorena este opusul fostei concurente de la Bravo, ai stil!

Sora Andreei Tonciu, transformată complet! Andreea Tonciu a devenit cunoscută în urma mai multor apariții televizate de-a lungul timpului. Cu toții știau că bruneta are o soră mai mică, dar nimeni nu știa cum mai arată Lorena în prezent. Ei bine, sora Andreei Tonciu este transformată complet! În vârstă de 21 de ani, Lorena este studentă la facultatea de Administrație și Afaceri din cadrul Universității din București, aceasta fiind destul de timidă, spre deosebire de sora ei.

Cu toate că preferă să fie discretă și să nu apară la emisiuni, Lorena este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde o urmăresc mii de internauți. Chiar în ziua în care aceasta a împlinit 18 ani, a primit cadou o intervenție estetică, rinoplastie. „Ziua de astăzi a început cu mari emoții. SOra mea, Lorena, a fost supusp unei operații de rinoplastie. Medicul care a realizat intervenția este cel care m-a operat și pe mine în umră cu patru ani. Am avut mare încredere în consilierul medical, că va rezolva problema. Emoțiile au trecut, așteptăm rezultatele”, spunea Andreea Tonciu acum doi ani.

Mai mult, Lorena Tonciu este o fire inteligentă, aceasta absolvind liceul cu 7,25 la proba si Literatura România, 7.05 la Matematică și nota 9 la Geografie. Lorena și Andreea au o relație foarte bună, iar cele două ies împreună în oraș. În urmă cu doi ani, Lorena a ajuns pentru prima dată pe mâna medicilor esteticeni, în Turcia. Sora Andreei Tonciu și-a operat nasul, și-a pus silicoane și și-a pus acid hialuronic în buze. Mai mult, Lorena s-a vopsit brunetă și s-a transformat complet.

Andreea Tonciu își dorește o carieră în televiziune pentru sora ei

Invitate în platoul emisiunii Teo Show, Andreea a spus că sora sa este o fire timidă și este mai mult cu învățatul, dar că i-ar plăcea să lucreze în televiziune. Cele două au fost supuse unui joc, iar înainte de a distra telespectatorii, bruneta de la Bravo, ai stil! a declarat că vrea să-și lanseze sora în televiziune. Teo Trandafir, care are experiență în televiziune, a vrut să o testeze pe Lorena, dar aceasta a fost mult prea timidă. La un moment dat, aceasta a declarat că i-ar plăcea să fie prezentatoare Meteo, iat Tei a întrebat-o două orașe din Crișana, dar Lorena nu a dat niciun răspuns. ‘Fetelor, se vorbește în târg că tu, Andreea, ajunsă la apogeul celebrității tale ai vrea să transferi o parte din celebritate asupra surorii tale, Lorena. (…) De ce toate astea? Dacă ea e timidă și nu avinzajează o carieră în televiziune. Crezi că dai ai buzele mai mari te simți mai bine în pielea ta? Ce legătura are buza cu pielea? Sunt toate la fel, măi mamă.’, a spus Teo Trandafir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: