Redactia.ro
Home » Monden » Sora lui Petrică Mîțu Stoian vrea să se facă autopsia: „Vin oameni afectaţi de la clinică”

Sora lui Petrică Mîțu Stoian vrea să se facă autopsia: „Vin oameni afectaţi de la clinică”

Sora lui Petrică Mîțu Stoian vrea să se facă autopsia: „Vin oameni afectaţi de la clinică”

Familia lui Petrică Mîțu Stoian așteaptă rezultatul necropsiei! Inițial, sora solistului nu a vrut să i se efectueze autopsie acestuia. 

Sora lui Petrică Mîțu Stoian vrea să se facă autopsia: „Vin oameni afectaţi de la clinică”

Este doliu în lumea artistică după ce Petrică Mîțu Stoian s-a stins din viață. Inițial, sora solistului nu a vrut să i se efectueze autopsie acestuia, însă lucrurile s-au schimbat după ce a aflat că alți pacienți ar fi avut probleme mari de sănătate în urma oxigenării excesive la clinica privată unde și cântărețul a mers pentru a se reface în urma infectării cu virusul SARS-CoV-2. Astfel, aceștia suspectează acum că artistul nu ar fi fost răpus din cauza sechelelor cauzate de COVID-19.

Rezultatul necropsiei va stabili cu exactitate care a fost cauza morții interpretului de muzică populară. De asemenea, sora artistului vrea să afle dacă medicii de la clinica privată i-au făcut acestuia toate analizele înainte de a-i face prima ședință de terapie hiperbară.

„Da facem autopsia pentru că s-au sesizat procurorii. Sunt mai multe persoane care au păţit. Vin oameni afectaţi de acolo, de la clinică. El avea 15 ședințe. I s-a făcut rău după prima ședință. Faci o ședință şi te ia cu salvarea? Înseamnă că ceva nu a fost în regulă acolo”, a spus sora artistului Petrică Mîţu Stoian la un post de televiziune.

Petrică Mîțu Stoian a murit din cauza unor complicații grave dezvoltate în urma infecției cu coronavirus

Mai mult, potrivit informațiilor Antena 3, în luna septembrie Petrică Mîțu Stoian ar fi făcut un CT la plămâni pentru a vedea în ce măsură i-a fost afectat acest organ după infecția cu coronavirus. Rezultatul ar fi fost unul bun. Totuși, medicii de la Spitalul de Urgență Reșița spun că ieri, în urma unui computer tomograf, au descoperit că artistul avea bule de gaz pe plămân, în partea de sus. Acest lucru, spun cadrele medicale, s-ar  âputea întâmpla în cazul „forțării de oxigen” pe care o presupune terapia hiperbară.

Solistul de afla sub tratament la o clinică de recuperare post-COVID. După prima ședință de terapie hiperbară, starea lui de sănătate s-a agravat, iar în câteva ore a fost declarat decedat.

Conform diagnosticului pus de medici, șoc septic ireversibil, șansele lui de supravițuire erau minime. Starea lui de sănătate a început să se degradeze accelerat, a intrat în insuficiență multiplă de organe, iar organismul său nu a mai reacționat la manevrele de resuscitare. Înainte să ajungă în stare deosebit de gravă la spital, interpretul de muzică populară se afla sub tratament post-COVID la o clinică privată din Caraș Severin. După prima ședință de terapie hiperbară a început să tușească sânge.

„A fost adus cu ambulanța de la Slatina-Nera, unde este un centru de terapie hiperbară. Acuzele inițiale au fost oarecum benigne. Colegii mei au depistat că are o afecțiune pulmonară probabil secundară acestei boli și, din păcate, starea lui a devenit rapid instabilă instalându-se decesul în jurul orei 21.00. În momentul în care omul are o afecțiune pulmonară și saturația scade se produce o hipoxie care este inclusiv cerebrală și atunci poate percepe totul altfel decât un om sănătos. În principiu, legal, orice persoană decedată se ridică (de la morgă, n.r.) după 24 de ore. Dânsul, din păcate, a suferit decesul în jurul orei 21.00 și din ce știu eu sora dânsului ar dori scutirea de necropsie”, a spus directorul Spitalului de Urgență Reșița, Cosmin Librimir.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: