Redactia.ro
Home » Monden » Soția lui Adi Minune, în lacrimi în brațele artistului. Imagini copleșitoare cu cei doi

Soția lui Adi Minune, în lacrimi în brațele artistului. Imagini copleșitoare cu cei doi

GALERIE FOTO (6) Soția lui Adi Minune, în lacrimi în brațele artistului.

Soția lui Adi Minune, în lacrimi în brațele artistului. Artistul se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, cât și personal. Adi Minune are o familie frumoasă pe care și-a construit-o împreună cu Cati, femeia care i-a dăruit trei copii minunați. Recent, soția manelistului a izbucnit în lacrimi la tv.

Soția lui Adi Minune, în lacrimi în brațele artistului. Imagini copleșitoare cu cei doi

Soția lui Adi Minune, în lacrimi în brațele artistului. Formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc, construindu-și o familie minunată. Recent, Adi Minune și-a deschis ușile casei sale, în emisiunea prezentată online de Adiță. Manelistul a apărut alături de Bursucu și Teo Trandafir, petrecând o seară de neuitat. Vedetele au depănat amintiri, s-au cinstit și au mâncat pe nesăturate.

Pe lângă momentele muzicale făcute de Adi Minune, au avut loc și momente emoționante. Cea mai emoționantă scenă a fost când soția lui Adi Minune, Cati, a izbucnit în lacrimi în brațele soțului ei pe una dintre melodiile lor preferate. Cati și Adi Minune s-au îmbrățișat și s-au sărutat în fața invitaților. Cei doi au avut parte de momente dificile atunci când Cati a făcut un accident cerebral în urmă cu câteva luni.

Soția manelistului se afla singură acasă când a început să se simtă rău. Aceasta a chemat de urgență ambulanță pentru că nu mai putea să deschidă un ochi și începea să nu-și mai simtă mâna și piciorul. „Totul s-a produs în somn. Nu mai puteam sa respir bine, ochiul stâng inchis, buza amortita, apoi totul s a dus spre mana și piciorul stâng. Cu o zi înainte mă frigea capul în partea din spate, dar nu m-am gândit ca ar putea ajunge la asa ceva. Mai vorbesc unele persoane ca am cancer și asa mai departe, însă nu este nimic adevărat”, a declarat Cati Simionescu.

Povestea de iubire dintre Adi și Cati Simionescu

Adi Minune trăiește o poveste de iubire alături de Cati de aproape 30 de ani. Cântărețul a fost mereu discret cu viața sa personală, evitând să apară prea des în fața micilor ecrane alături de soție și copii. Într-un interviu, artistul a vorbit despre poveste de dragoste pe care o are cu mama copiilor săi.

Cati și Adrian Simionescu s-au cunoscut pe vremea când artistul avea doar 13 ani. Soția sa este fiica verisoarei bunicii cântărețului, cei doi căsătorindu-se în 2004. „Eu sunt cea care le vede pe toate şi trebuie să le pun pe toate la loc. Adrian este pretenţios. Îşi doreşte să trăiască frumos şi elegant. Cel mai des se întâmplă să nu cred ceea ce văd, a doua idee este că niciun bărbat nu ar face ceva ca soţia să vadă, dar orice ar face, eu sunt inima şi sufletul lui.Eu am luptat, dar mi-a fost mai greu să păstrez decât să obţin”, spunea soţia lui Adrian Minune.

În vârstă de 46 de ani, Adi Minune este un tată mândru. Cati i-a oferit trei copii, Karmen, Adriana și Adrian jr. care i-au moștenit pasiunea pentru muzică. Carmen este fata cea mare, fiind una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta este căsătorită cu Bogdan Căplescu, iar împreună au o fetiță.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: