Redactia.ro
Home » Știri » Soția lui Traian Băsescu, primele declarații despre starea de sănătate a fostului președinte

Soția lui Traian Băsescu, primele declarații despre starea de sănătate a fostului președinte

Vestea că Traian Băsescu este internat în spital în stare critică de sănătate a zdruncinat poporul român. Fostul președinte ar fi suferit un AVC, în urma căruia a fost transportat în străinătate, la Bruxelles pentru îngrijiri medicale. Între timp, au apărut diverse informații contradictorii despre starea de sănătate a acestuia.
Traian Băsescu a primit îngrijiri medicale, la o zi după ce a fost declarat colaborator al Securității.

Familia s-a abținut din comentarii, dar iată că a sosit momentul! Soția lui, Maria Băsescu, a făcut lumină în acest caz și a rupt tăcerea.

Maria Băsescu a rupt tăcerea

Traian Băsescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la o zi după ce a fost declarat colaborator al Securității. Familia s-a abținut din comentarii încă de când fostul președinte a fost spitalizat.

În această dimineață, Maria Băsescu, soția lui Traian Băsescu, a dat cărțile pe față și a mărturisit cum se simte și care este starea de sănătate actuală a fostului președinte al României. Aceasta a confirmat faptul că soțul ei este internat la o clinică din Bruxelles.

Maria Băsescu a luat decizia de a ieși în public, dar a fost cât se poate de discretă în declarații. Atât ea cât și apropiații lui Traian Băsescu au confirmat faptul că acesta nu se simte tocmai bine.
Maria Băsescu a confirmat că fostul șef de stat este internat în spital. Presa a scris inițial că fostul președinte ar fi internat, de fapt, într-o clinică privată din Paris.

„În acest moment este încă la spital. Se simte ca la spital”, a declarat Maria Băsescu pentru România Tv.

Traian Băsescu a suferit un AVC

În presă a circulat faptul că Traian Băsescu ar fi suferit un accident vascular cerebral.Cu toate acestea, partenera de viață a fostului președinte, Maria Băsescu nu a infirmat sau confirmat această informație.

Afla câte zile are la dispoziție Traian Băsescu pentru a părăsi vila de protocol, primită în mod gratuit de la RAPPS aici
Află de ce l-au externat ieri pe Traian Băsescu din spitalul de la Bruxelles aici
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: