Redactia.ro
Home » Monden » Soții Stegaru au rămas fără bani? Apropiații cuplului fac dezvăluiri șocante

Soții Stegaru au rămas fără bani? Apropiații cuplului fac dezvăluiri șocante

Soții Stegaru au rămas fără bani? Luni întregi au fost în centrul atenției, iar publicul abia aștepta să-i vadă în emisiunea Acces Direct. Ei bine, acea periodă este de domeniul trecutului, iar Veronica și Viorel Stegaru au fost nevoiți să revină la viața pe care o aveau înainte. Deși au făcut bani frumoși și imaginea lor, soții Stegaru se pare că au rămas fără niciun ban. Ce spun apropiații celor doi?

Soții Stegaru au rămas fără bani? Apropiații cuplului fac dezvăluiri șocante

Soții Stegaru au rămas fără bani? Veronica și Viorel Stegaru au fost în centrul atenției luni de zile, perioadă în care aceștia erau cunoscuți în toată țara. La un moment dar, producția de la Acces Direct au decis să finalizeze colaborarea cu cei doi, motiv pentru care soții Stegaru au fost nevoiți să se reîntoarcă în satul Blăgești, județul Vaslui.

După o pauză scurtă, Viorel a anunțat că Veronica este însărcinată cu cel de-al doilea copil, După alte câteva apariții în emisiunea care i-a consacrat, un român le-a oferit acestora o casă în județul Buzău, pentru a-și crește cei doi copii.Toate bune și frumoase, până când cei doi au rămas fără bani. Cel puțin acest lucru îl spun apropiații.Soții Stegaru au rămas fără bani?

Conform Cancan.ro, Vulpița și Viorel s-au întors la coada vacii, după ce ultimele apariții la Acces Direct nu le-au mai adus mulți bani, așadar, cei doi duc acum o viață plină de lipsuri. Totodată, urmăritorii celor doi au observat că lipsesc de pe rețelele de socializare. Apropiații cuplului au declarat că Vulpița și Viorel au rămas faliți și, cel ami probabil, nu mai au bani pentru a plăti internetul, motiv pentru care aceștia nu mai sunt atât de activi în mediul online. „S-au lăfăit cât au putut, s-au dat mari, acum nu mai au bani deloc. Cred că nu mai au bani nici să-și plătească telefoanele, mi se pare că Acces Direct le plătea. Îi ajuta echipa cu bani, cu de toate. Aveau haine, mâncare. Chiar li s-a dat șansa să muncească, să-și câștige pâinea, pe lângă ce primeau de la Antena 1, puteau face mai mult„.

De asemenea, aceștia au precizat că Vulpița și Viorel sunt leneși și nu vor să se ducă la muncă.„Dar ei sunt leneși și comozi și nu prea le place munca. Se mai duc așa, cu ziua, pe la unul sau pe la altul, dar mai mult de 50-100 lei pe zi nu câștigă, depinde ce muncă prestează: Viorel mai taie lemne, mai repară câte ceva. Veronica mai mergea la câmp când era vară, acum e iarnă, nu se mai muncește în agricultură”, au spus apropiații acestuia.

De ce nu au mai apărut la Acces Direct

În urmă cu un an, Veronica și Viorel Stegaru erau convinși că celebritatea le va schimba total viața, iar pe lângă faptul că aceștia au devenit cunoscuți, au primit zeci de oferte de muncă, dar cei doi nu au profitat de ele. Astfel au plecat din emisiune, dar au revenit la scurt timp, după ce echipa de producție s-au gândit să le mai dea o șansă. Nici de această dată, Viorel și soția sa nu au făcut nimic eficient în viața lor, ala că Mirela Vaida le-a adresat câteva cuvinte dure. „Nu meritati nimic. Dacă ați stat un an la televizor si nu v-ati dat seama cã vi s-au oferit niste șanse enorme, să faceți școală, să vă luați permis auto etc, să câștigați niste bani, dar ați dat cu piciorul, atunci înseamnă că sunteți… fãrã cuvinte”, le-a spus moderatoarea Mirela Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: