Redactia.ro
Home » Monden » Soții Stegaru s-au întors la Blăgești! Vulpița și Viorel sunt alături de fiica lor, Maria

Soții Stegaru s-au întors la Blăgești! Vulpița și Viorel sunt alături de fiica lor, Maria

GALERIE FOTO (2) Soții Stegaru s-au întors la Blăgești!

Soții Stegaru s-au întors la Blăgești! Veronica și Viorel Stegaru au devenit cunoscuți după ce au apărut în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena1. Timp de 8 luni de zile, povestea celor doi a făcut furori în presă. Ei bine, se pare că cei doi soți au ales să se întoarcă pe meleagurile vasluiene, acolo unde locuiește fiica lor, Maria împreună cu bunicii din partea tatălui.

Soții Stegaru s-au întors la Blăgești! Vulpița și Viorel sunt alături de fiica lor, Maria

Soții Stegaru s-au întors la Blăgești! Cazul soților Stegaru este cunoscut de toți românii, aceștia fiind invitați speciali ai emisunii Acces Direct. A trecut un an de când soții Stegaru au pășit pentru prima dată în platoul emisiunii care i-a consacrat. Cazul Veronicăi era teoretic unul grav, asta până când s-a dovedit că tânăra a mințit, pentru a nu afla soțul său că l-a înșelat. Pentru că povestea soților Stegaru a prins la public, aceștia au făcut un adevărat serial în București, iar viața lor a fost filmată non-stop. Viorel și Veronica au trăit cele mai frumoase zile din viața lor, dar cum succesul nu durează mult, aceștia au decis să se întoarcă la Blăgești, satul natal.

Totuși, Vulpița și soțul său nu au uitat definitv de Capitala care i-a făcut vedete, așa că s-au întors făcând un anunț de zile mari. Veronica este însărcinată pentru a doua oară, purtând în pântece un băiețel. Ulterior, acestora li s-a oferit o casă la Buzău, după ce un telespectator al emisiunii a decis să-i ajute. Veronica a declarat în emisiunea Mirelei Vaida că soacra sa i-a spus să avorteze. Dar iată că cei doi nu pot locui mult timp departe de fiica lor, Maria, așa că s-au întors în Blăgești. În prezent, soții Stegaru locuiesc împreună cu părinții săi, iar acum sunt alături de fiica lor, Maria, care aștepta nerăbdătoare să-i strângă în brațe.

Fiica sotilor Stegaru

Succesul soților Stegaru

Acum, Veronica și Viorel se pregătesc să devină părinți pentru a doua oară, iar acest lucru va avea loc chiar în luna aprilie, când Vulpița va aduce pe lume un băiețel. Anul trecut, Vulpița și Viorel au ajuns în topurile muzicale din România, după ce mai mulți artiști au acceptat să colaboreze cu ei. Printre aceștia se numără Axinte, Maria Constantin, Rafaelo și Liliana Moise.

Artista Lilina Moise a declarat că va fi nașa celui de-al doilea copil al lor, fiind extrem de bucuroasă pentru colaborarea cu cei doi soți. ”Avem de filmat un videoclip cu doamna Liliana Moise. Am înregistrat melodia în urmă cu cinci luni. Vreau să iasă calitate, să fie numărul unu”, a spus Viorel Stegaru la ”Acces Direct”. De ziua sa, când Vulpița a împlinit 22 de ani, a avut parte de un cadou pe măsură. Aceasta și-a sărbătorit ziua în casă nou. ”Îmi vine un pic să plâng de emoții. Îi mulțumim din suflet. Ne-am mutat la noua casa. Am primit gogoși de la vecini și cafea.”, a scris Vulpița pe canalul său de Youtube. Momentan nu se știe dacă cei doi soți se vor mai întoarce în București sau vor rămâne la Blăgești.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: