Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Soțul i-a adus o femeie în casă și i-a spus că e o verișoară

Soțul i-a adus o femeie în casă și i-a spus că e o verișoară

verisoara

Povestea unei femei din România face înconjurul rețelelor de socializare. Asta pentru că femeia a mărturisit că a trăit ani de zile în casă cu o femeie pe care o credea o verișoară a soțului ei. Cine era în realitate femeia și cum a reacționat soția când a aflat adevărul?

Soțul i-a adus o femeie în casă

O femeie își plânge soarta pe un grup de Facebook, povestind că mariajul ei s-a ruinat din cauza infidelității repetate a soțului ei. Femeia spune că la începutul relației a crezut că s-a căsătorit cu un bărbat perfect, fermecător, dar ușor – ușor și-a dat seama de adevăr.

„Aveam o slujbă bună într-un spital când l-am cunoscut pe Mihai. Frumos, ambiţios, venit din nordul Moldovei să îşi găsească rostul la Bucureşti. Mai mic cu 3 ani decât mine, fermecător cât cuprinde. Eu aveam 30 de ani şi în anii ʻ80, să ai 30 de ani şi să fii nemăritată nu era o chestie bine văzută. Ne-am căsătorit şi am făcut doi copii frumoşi, pe Ana şi pe Paul. O carieră de soţ infidel. Şi eu, de nevastă supusă Mihai m-a înşelat din primele zile ale căsătoriei noastre. Sau poate de dinainte, nu ştiu. Poate că am fost oarbă, sau mi-am acoperit ochii, pentru că semne de flirt erau, cu toate femeile dimprejur.”, povestește cu amărăciune femeia.

I-a adus o presupusă verișoară în casă

Femeia susține că a fost înșelată chiar și-n ziua în care și-a născut băiatul. „M-a înşelat şi în ziua în care am născut băiatul. Ştiu sigur că era cu una din vecinele noastre la un aşa zis schimb de experienţă la Predeal (lucrau împreună). Dar acum aveam doi copii şi chiar dacă mă durea teribil să îmi dau seama ce face, nu îl confruntam decât cu timiditate. Îl întrebam unde a fost şi cu cine. Îmi era frică că se enervează. (…)”, spune soția.

Într-o zi, bărbatul a adus o presupusă verișoară de-ale lui să locuiască împreună. „Într-o zi a adus o fată să doarmă la noi în casă. Să doarmă la noi în casă! El spunea însă că fata tocmai a venit la Bucureşti şi că e verişoară de departe cu el, că eu bat câmpii şi că nu e frumos că strâmb din nas că ea doarme la noi.Uneori îl credeam, aveam mare nevoie să îl cred. Aveam nevoie de un tată pentru copii”, a povestit femeia, potrivit all4romania.eu.
În cele din urmă a descoperit că e vorba de amanta sa. Când a aflat adevărul, femeia și-a luat bagajele și cei doi copii și l-a părăsit. În zadar a încercat soțul să repare lucrurile că femeia n-a mai fost de înduplecat.

Loading...