Redactia.ro
Home » Știri » O stewardesă româncă face ravagii printre arabi cu frumusețea ei. Au asemănat-o cu Angelina Jolie

O stewardesă româncă face ravagii printre arabi cu frumusețea ei. Au asemănat-o cu Angelina Jolie

O stewardesă româncă face ravagii printre arabi. Frumusețea sa răpitoare i-a lăsat fără cuvinte pe aceștia, care au avut pentru o clipă impresia că sunt în fața actriței Angelina Jolie.

O stewardesă româncă face ravagii printre arabi cu frumusețea ei. Au asemănat-o cu Angelina Jolie

Iulia Carmen, o tânără stewardesă din Cluj-Napoca, are o frumusețe deosebită. Zâmbetul și ochii săi albaștri i-au dat pe spate pe arabi, după ce a început să lucreze pentru o companie din Emirate. Înainte de a aplica aici, a lucrat timp de un an pentru o companie din România, scrie protv.ro

Iulia Carmen este angajată de trei ani la compania arabilor, iar aceștia sunt vrăjiți nu doar de frumusețea ei, ci și de atitudinea sa onestă. De altfel, datorită felului cum pozează pe rețelele de socializare, mai mulțo fotografi i-au scris și așa tânăra a ajuns să pozeze pentru prestigioasa revistă Vogue.

Iulia predă balet în Dubai

Înainte de a fi stewardesă, Iulia Carmen a făcut balet timp de 12 ani, iar acest lucru explică și mai mult formele sale impecabile. Iulia și-a deschis propria afacere în Dubai, unde are o școală de balet. Acolo îi învață pe copii, de patru ani, cum să practice acest dans.

Mărturiile unei românce dintr-o țara arabă: Qatar

Mihaela Badea, româncă stabilită în Qatar, credea că va avea parte de un tratament inferior din partea bărbaților musulmani din Qatar. Însă, nu a fost nici pe departe așa, căci a avut parte de multe surprise plăcute. Iată mai jos un exemplu:

” Sa va povestesc: la raionul de fructe si legume dintr-un hypermarket de aici nu aveam de cumparat decat vreo 2 lamai. Evident, ma asez umila la coada sa le cantaresc (exact ca in Romania), chiar daca domnul din fata mea avea un cos plin cu fructe si legume si mi-am dat seama ca o sa astept destul de mult. Asta e, n-am ce face… Domnul cu  pricina, un veritabil qatarez la vreo 50 si ceva de ani, evident imbracat in thawb (rochia alba lunga de o poarta barbatii in tarile arabe), se intoarce la mine, ma vede cu punga in mana cu lamaile mele, imi zambeste, si-mi spune intr-o engleza impecabila sa trec in fata lui pentru ca nu am atatea de cantarit si astept prea mult. Eu, evident, multumesc pentru amabilitate, insa-i comunic ca astept la rand, fara probleme. Imi zambeste din nou, se da la o parte de la cantar si ma roaga sa-i dau angajatului punga pentru a le cantari. Zambesc uimita, imi cantaresc lamaile, multumesc frumos si-mi vad de drum recunoscatoare.

Venind in Qatar de la Bucuresti, unde n-ai sa vezi asa ceva decat poate foarte rar (subliniez foarte), mi s-a parut un lucru extraordinar ce mi s-a intamplat, mai ales venind din partea unui qatarez, in tara lui, in hypermarketul lui Allah, si am ramas placut impresionata. Din acel moment mi-am dat seama ca lucrurile stau putin altfel aici decat cum am invatat eu in generalitati la scoala si am realizat ca oamenii te trateaza fix ca pe o persoana umana, indiferent de religie, de culoarea pielii sau de origine. Cred ca si indiferent de imbracaminte, dar asta n-am de gand sa o experimentez pentru ca ar denota lipsa de respect fata de ei, si chiar nu e cazul”, a spus Mihaela Badea pentru blogul razvan pascu.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: