Redactia.ro
Home » Monden » Surpriză de zile mari la iUmor! Ce jurați vor face roast? „Îmi voi lua revanșa”

Surpriză de zile mari la iUmor! Ce jurați vor face roast? „Îmi voi lua revanșa”

Cine este câștigătorul iUmor 2020, sezonul 9! O concurentă s-a dat de gol pe Tik Tok

Câțiva dintre cei care au fost invitați ca jurați surpriză la iUmor trec acum de partea cealaltă a taberei. Într-o ediție incendiară, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo vor fi luați la atac de foști colegi de platou.

După ce au jurizat și au râs împreună la iUmor, acum încearcă să vină pe scenă pentru o zi. Și-au propus să găsească echilibrul dintre rost și autoironie și sunt gata să creeze o atmosferă incendiară.

Printre vedetele care sunt gata de acțiune la Antena 1 se numără și chef Florin Dumitrescu. Expertul în preparate culinare a fost susținut din plin la filmări. A fost însoțit de colegii săi de breaslă și, în același timp, și prieteni, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

„Nu m-aș fi așteptat vreodată ca toată echipa Chefi la Cuțite să ia parte la acest moment”, a declarat Cheloo surprins de susținătorii aduși de Florin Dumitrescu.

Mihai Petre iese la atac într-o ediție specială iUmor

Al patrulea jurat care va păși pe scena iUmor duminică este Mihai Petre. Abia așteaptă să îi ia la rost pe Mihai Bendeac, Delia și Cheloo și a declarat că se bucură că revine la iUmor.

„Surprinzător sau nu, chiar m-am simțit excelent aici”, a precizat dansatorul.

Fostul jurat surpriză a păstrat misterul și a decis să ascundă orice detaliu legat de natura glumelor pe care le-a pregătit. Artistul a menționat, însă, că e primul roast pe care îl face.

Monica Bîrlădeanu, gata de show pe scena iUmor: „Îmi voi lua revanșa pentru roast-urile pe care le-am primit”

Monica Bârlădeanu nu a fost la fel de secretoasă ca Mihai Petre și a spus tare și răspicat că numărul ei de la iUmor se bazează mai mult pe propria experiență de la cunoscuta emisiune de la Antena 1.

„Într-o oarecare măsură îmi voi lua revanșa pentru roast-urile pe care le-am primit. Nu am venit să roast-uiesc juriul, ci experiența mea la iUmor pentru că mi s-a părut un subiect pe seama căruia aș putea glumi”, a precizat vedeta.

Ediția specială, care are loc duminică seară, de la ora 20, la Antena 1, promite și alte nume grele. Monica Bârlădeanu, Mihai Petre și chef Florin Dumitrescu sunt doar câțiva dintre cei care vor întreține atmosfera.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: