Redactia.ro
Home » Monden » Surprize, surprize.Noi concurente în emisiunea „Burlacul”. Cine sunt cele două domnișoare

Surprize, surprize.Noi concurente în emisiunea „Burlacul”. Cine sunt cele două domnișoare

Surpriză neplăcută pentru concurentele emisiunii „Burlacul„. În ediția de joi a emisiunii alte două noi domnișoare au întrat în cursa pentru inima lui Andi Constantin. Veteranele emisiunii nu au fost deloc fericite la apariția celor două.

În ediția din această săptămână a emisiunii „Burlacul„, Răzvan Fodor a venit cu o nouă surpriză și anume două noi concurente pe nume Ornella Hentz și Teodora. Participantele și Andi se aflau la o petrecere pe yacht, când deodată în peisaj apar două domnișoare foarte atrăgătoare. Confuzia lor a fost imediat înlăturată de explicațiile gazdei emisiunii, Răzvan Fodor, care le-a prezentat pe cele două, înștiințănu-le pe celelalte concurente că de acum vor împărți „Casa Burlacul” cu Ornella Hentz și Teodora.

Cine sunt cele două noi concurente

Ornella Hentz este din București și se ocupă cu artele plastice, în acest moment focusându-se pe bijuterii.

Acum mă ocup de bijuterii, sunt bijutier. Am venit să-l pescuim pe Andi. Am străbătut multe mări ca să ajungem la inima lui. Eu ca persoană sunt foarte pasională. Iubirea pentru mine este o artă, îmi place să iubesc, îmi place să fiu iubită. E ceva important pentru mine să am o muză, un bărbat pentru care să fiu frumoasă, să fiu puternică, să-i dau din energia mea. Pentru care să lupt să fiu o variantă mai bună a mea. M-am înscris la această emisiune pentru că sunt o fire spontană și îmi place să fac lucruri nebunești pentru iubire. Cu mine un bărbat nu se va plictisi niciodată. Sunt o femeie care are ce să ofere. Sunt și frumoasă. Eu mă consider o femeie frumoasă, mă iubesc pe mine ca persoană. Dacă există și 1% șanse de a fi fericită și de a îmi găsi iubirea, compatibilitatea, atunci voi face un lucru nebunesc.”, a declarat Ornella.

Teodora este o tânără din Pitești. Are 26 de ani și jobul ei este de optometrist. Noua concurentă este mult mai timidă decât Ornella. Cu toate că Ornella nu a stat mult pe gânduri și s-a aropiat cât de mult a putut de Andi Constantin, Teodora a ales să stea mai retrasă și să îl lase pe Burlac să se apropie de ea.

Reacția veteranelor emisiunii

Reacția concurentelor care se aflau deja în competiție nu a fost una tocmai primitoare. Probabil și din cauza faptului că nu este prima dată când Răzvan Fodor le surprinde aducând noi concurente. Acum două ediții frumoasa Melissa a pășit încrezătoare în acest proiect, din urma ei venind si turcoaica Qubra. Din nefericire pentru ea Qubra a a părăsit competiția la fel de repede cum a venit. Rămâne de văzut daca veteranele emisiunii vor ieși la atac către cele două noi venite încât să le elimine cât mai repde din cursa către inima lui Andi Constantin.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: