Redactia.ro
Home » Știri » Tânără ucisă după o întâlnire de pe Tinder

Tânără ucisă după o întâlnire de pe Tinder

Tânără omorâtă după o întâlnire de pe Tinder

Tânără ucisă după o întâlnire de pe Tinder. O tânără din Noua Zeelandă a fost ucisă după ce s-a întâlnit cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Tinder. Trupul fetei a fost găsit într-o valiză, la periferia orașului Auckland.

Tânără ucisă după o întâlnire de pe Tinder

Grace Millane, în vârstă de 22 de ani, a fost dată dispărută în decembrie anul trecut, după ce a fost la întâlnire cu un bărbat de pe aplicația de dating Tinder. La o săptămână de la dispariția ei, trupul acesteia a fost găsit într-o valiză.

Grace a călătorit singură în mai multe țări și intenționa să rămână două săptămâni în Noua Zeelandă, după ce a stat 6 săptămâni în Africa de Sud.

Autoritățile îl acuză pe bărbatul cu care s-a întâlnit, în vârstă de 27 de ani. Acesta ar fi strâns-o de gât. Avocații acestuia susțin că moartea tinerei s-a produs în timpul unui act sexual , justificând faptul că „actul sexual menit să provoace plăcere a mers prost”.

Suspectul a mers la o altă întâlnire

În timpul porcesului, la care familia tinerei a fost de față, s-au prezentat detalii cutremurătoare despre modul în care tânăra ar fi murit.

Conform procurorului Robin McCoubrey, cei doi s-au cunoscut pe aplicația Tinder și au ieșit în câteva baruri înainte sa meargă la tânăr acasă.Aceștia au fost văzuți pe camerele de supraveghere ale localurilor în timp ce se sărutau.

Suspectul și-a schimbat de mai multe ori declarațiile, spunând inițial că fiecare a mers acasă. Apoi a spus că au întreținut relații sexuale care includeau, lovirea.

Ulterior, acesta a povestit că a adormit în duș, și după ce s-a trezit a găsit-o pe Grace moartă. Însă, procurorul susține că tânărul ar fi ucis-o pe fată, iar acesta se pare că nu a fost afectat deloc de fapta sa. El a intrat imediat pe internet și a urmărit materiale pornografice, apoi i-ar fi făcut poze intime cadavrului tinerei.

A doua zi, acesta a mers la o altă întâlnire cu o fată de pe aceeași aplicație, în timp ce corpul lui Grace încă se afla în apartamentul suspectului. Întrucât acest caz a emoționat întreaga Noua Zeelandă, premierul Jacinda Ardern și-a cerut scuze în fața familiei fetei.

Citeste si:Echipa de rugby a Africii de Sud a dus trofeul acasă! Primire triumfală!