Redactia.ro
Home » Știri » Tarom şi-ar putea anula toate zborurile

Tarom şi-ar putea anula toate zborurile

Tarom şi-ar putea anula toate zborurile

TAROM poate rămâne în zilele următoare fără certificatul de operator aerian emis de Autoritatea Aeronautică Civilă Română.

Mandatul Directorului General al TAROM încetează. Operatorul aerian deținut de statul român nu mai are nici Consiliu de Administrație, drept pentru care un interimar nu poate fi numit.

Potrivit secretarului  Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților,  în lipsa unui  Director General, Autoritatea Aeronautică retrage certificatul de operator aerian companiei TAROM.

O asemenea situație dramatică nu a mai existat niciodată în istoria de 64 de ani a companiei TAROM!„ declara Bodea, secretar al Comisiei de Transporturi din Camera Deputaților.

Tarom şi-ar putea anula toate zborurile – Bodea mai spune că pasagerii vor putea cere despăgubiri de ordinul milioanelor de euro.

În ceea ce privește noul director general de la TAROM, acesta va fi un om de meserie, declară ministrul Transporturilor Razvan Cuc.

„Noul director general de la TAROM  va fi un om care va ţine cu TAROM-ul, este din domeniu. Dacă vi-l spun acum până mâine ştiţi ce se întâmplă? O să vedeţi că este un om de meserie. Eu vă spun atât: ce a fost până acum, a fost la TAROM epoca lui Tudose”

Wolff Werner-Wilhelm a fost numit în funcţia de director general interimar al TAROM în 20 noiembrie 2017.

Şeful de la Transporturi a susţinut că atunci când a plecat de la minister TAROM avea în cont în jur de 80 de milioane de dolari, iar acum au rămas în jur de 14 milioane de dolari.

Întrebat despre cuantumul indemnizaţiei membrilor CA, ministrul a spus că este undeva la 6.500 de lei net.

TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010.

Compania operează peste 50 de destinaţii proprii şi destinaţii deservite de partenerii code share.

Compania deţine una dintre cele mai tinere flote din Europa, alcătuită din 23 de aeronave, şi este membru al Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: