Redactia.ro
Home » Monden » Tatăl Lidiei Buble se implică în viaţa amoroasă a artistei: „Nu e ce trebuie pentru tine, măi tati”

Tatăl Lidiei Buble se implică în viaţa amoroasă a artistei: „Nu e ce trebuie pentru tine, măi tati”

La cei 29 de ani ai săi, pe care i-a împlinit vineri, Lidia Buble este o artistă de succes şi independentă. Însă sfaturile părinteşti sunt utile la orice vârstă. Aşa pare că gândeşte şi cântăreaţa, care le mai cere opinia alor săi şi în privinţa relaţiilor amoroase.

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble a avut o relație la distanță cu un actor de origine cubaneză, iar în prezent ar fi implicată într-o poveste de dragoste cu omul de afaceri Horațiu Nicolau. Tatăl Lidiei Buble i-a spus acesteia să nu aducă acasă decât bărbatul cu care se va căsători.

Tatăl Lidiei Buble, confidentul artistei

Lidia Buble a recunoscut că vorbeşte cu părinţii ei pe marginea relaţiilor personale pe care le are. Dar, din câte lasă de înşeles cântăreaţa, tatăl ei nu l-a cunoscut nciodată pe Răzvan Simion, fostul iubit al vedetei.

Lidia Buble are 10 frați, iar tatăl ei este pastor la biserica penticostală „Emanuel”, acolo unde ea a cântat în cor atunci când era mică. Deși s-a desprins cu greu de familia sa, Lidia Buble se bucură acum de celebritate, însă gândul ei este mereu la cei de acasă.

Cu tata am discuții constructive de fiecare dată când merg la Deva. Îmi dă sfaturi, eu vorbesc foarte deschis cu el. De fiecare dată m-a inspirat, mi-a dat sfaturi bune pe care le-am urmat și mi-a fost bine. Îmi spune uneori:

„Nu e ce trebuie pentru tine, măi tati, diferența de vârstă, domeniul”. Dar, totuși, mă lasă să aleg ce simt. Nu-mi impune. M-a călit viața mult de tot. Tata e relaxat în privința mea pentru că a observat că am rămas aceeași fată pe care a crescut-o, cu aceleași principii și cu același tip de viață sănătos”, a declarat Lidia Buble.

Lidia îşi doreşte copii

Având în vedere că provine dintr-o familie numeroasă, artista se gândeşte şi ea deja la propriul ei cămin.

Eu m-aș putea vedea mămică oricând, pentru că, de mici, noi ne-am crescut acasă între noi. Am fost și bonă, adică oricând ar veni, eu o să fiu pregătită. Acum Dumnezeu decide când va fi momentul și cu cine. Mă văd o mămică foarte cool și răbdătoare.

Mă văd o mămică ideală. Acest răspuns mi-l dau nepoții mei, favorizându-mă, petrecem foarte mult timp împreună. Familia este sursa mea de energie„, a spus Lidia Buble.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: