Redactia.ro
Home » Sport » Tătărușanu, cel mai bun de pe teren! Ce notă i-au dat italienii

Tătărușanu, cel mai bun de pe teren! Ce notă i-au dat italienii

Ciprian Tătărușanu, AC Milan, Italia

Ciprian Tătărușanu a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren la derbiul, Inter – Milan, scor 2 la 1, din Cupa Italiei. “Portarul s-a opus în fața tuturor”, au scris cei de la Gazzetta Dello Sport, după meci.

Echipa românului a fost eliminată din Cupa Italiei, dar Ciprian Tătărușanu a primit nota 8, fiind desemnat cel mai bun fotbalist de pe teren. Fostul portar al naționalei României a avut mai multe parade fantastice în fața unor jucători precum Lautaro Martinez, Alexis Sanchez sau Romelu Lukaku salvându-și echipa în repetate rânduri. A fost însă învins în prelungirile partidei, în minutul 90+7.

„Nu a fost Donnarumma, dar nimeni nu și-a dat seama. Milan a fost eliminată, dar clar nu din cauza portarului, care s-a opus în fața tuturor: două parade contra lui Lukaku și câte una la Sanchez și Lautaro Martinez, toate de aplaudat. Răspunde excelent și în fața lui Hakimi și Kolarov. Nimic de făcut la lovitura liberă a lui Eriksen și la penalty-ul executat perfect. La un moment dat, presiunea pusă de Inter a devenit insuportabilă. Tătărușanu, cel mai bun de pe teren. O consolare mică, având în vedere că Inter a câștigat”, au scris jurnaliștii de la Gazzetta Dello Sport.

„Suntem dezamăgiți după acest rezultat, pentru că am luat gol în ultimele minute, dar ce putem spune despre acest joc. Am jucat cu dorința de a câștiga. Sunt un jucător profesionist și ma pregătesc zilnic cât de bine pot și încerc să fac tot ce pot mai bine în fiecare meci.Ne rămâne campionatul și Europa League. Trebuie să continuăm să jucăm cu intensitatea pe care am avut-o azi, și sper să câștigăm următorul meci, pentru că este foarte important”, a spus și românul după meci.

Cât vrea să mai joace Ciprian Tătărușanu

Portarul român în vârstă de 34 de ani a declarat că vrea să mai joace încă 5 sau 6 ani.

„Sunt într-o formă bună, am grijă de mine. Dacă nu voi fi accidentat, plănuiesc să mai joc cinci sau șase ani. Sunt profesionist, mă antrenez zilnic la cel mai înalt nivel pentru ca Milan să se poată baza pe mine”, a declarat Tătărușanu.

Contractul românului cu AC Milan expiră în 2023. Portarul a ajuns la italienii în vara anului trecut. Până acum a apărat poarta celor de la Milan în 5 meciuri oficiale. Două în Cupa Italiei, două în Europa League și unul în Serie A. În cariera sa a mai jucat la Juventus București, Gloria Bistrița, Steaua, Fiorentina, Nantes și Lyon. Anul trecut, Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea de la echipa națională, după 10 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: