Redactia.ro
Home » Sport » Tătărușanu pleacă de la AC Milan? Anunțul presei din Italia

Tătărușanu pleacă de la AC Milan? Anunțul presei din Italia

Ciprian Tătărușanu, AC Milan, Italia

Presa din Italia anunță plecarea lui Ciprian Tătărușanu (35 de ani) de la AC Milan, la finalul acestui sezon. Goalkeeper-ul a ajuns la echipă în toamna anului trecut.

„Mirante nu va ajunge la Milan pentru a-i lua locul lui Donnarumma, ci pentru a-l înlocui pe Ciprian Tătărușanu”, scriu cei de la Goal.

Fostul portar al naționalei României se pare că nu mai este dorit de italienii de la AC Milan. Aceștia negociază cu Gianluigi Donnarumma prelungirea contractului dar se pare au discuții și cu francezul Mike Maignan (25 de ani), de la Lille. În aceste condiții este clar că românul va părăsi echipa la finalul sezonului

Ciprian Tătărușanu a ajuns în Italia în toamna anului trecut

O altă publicație din peninsulă, La Repubblica scrie că șefii lui AC Milan s-au înțeles și cu Antonio Mirante (37 de ani). Acesta va pleca de la AS Roma la finalul sezonului. Acesta a jucat de-a lungul carierei sale la mai multe echipe din Serie A.

„Discuțiile dintre Milan și Mirante nu sunt noi. S-a vorbit despre această variantă și vara trecută, când portarul născut în 1983 urma să fie rezerva lui Donnarumma. Nu s-a materializat mutarea, iar Ciprian Tătărușanu a ajuns la Milan ca ‘număr 12’.
Fostul portar de la Lyon poate reprezenta obstacolul major din drumul lui Mirante către Milanello, având în vedere că înțelegerea sa expiră pe 30 iunie 2023. Pentru a-i face loc lui Mirante, Maldini și Massara trebuie să-l vândă mai întâi pe român”, scrie și Calcio Mercato.

În toamna anului trecut, italienii au plătit 500.000 de euro celor de la Olympique Lyon pentru a-l transfera pe român. Ciprian Tătărușanu a jucat în 5 meciuri.
Două în Europa League (fără gol încasat), unul în Serie A (trei goluri primite de la AS Roma) și două în Cupa Italiei.
În 2020,Tătărușanu a decis să spună adio echipei naționale a României, după 11 ani. Ultimul meci în care a jucat a fost Irlanda de Nord – România, din Liga Națiunilor.

„Pur şi simplu cred că este timpul ca alţi portari români să vină din urmă. Să apere poarta echipei naţionale, iar eu să fac un pas în spate. Avem portari tineri de mare perspectivă. Avem portari cu experienţă care pot face faţă oricând acestui rol. S-a încheiat un ciclu, prin finalul campaniei de calificare la EURO şi prin disputarea ultimei ediţii din Liga Naţiunilor. Începe un alt ciclu, prin preliminariile de Mondial programate în primăvară. Aşadar, acesta cred că e momentul cel mai bun pentru ca povestea mea frumoasă la echipa naţională să se încheie”, a spus atunci portarul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: