Redactia.ro
Home » Știri » TEROAREA în care trăiesc aceşti locatari bucureşteni: vecini cu un bărbat bolnav, care a vrut să dea foc apartamentului

TEROAREA în care trăiesc aceşti locatari bucureşteni: vecini cu un bărbat bolnav, care a vrut să dea foc apartamentului

Zeci de locatari ai unui bloc din Bucureşti trăiesc în teroare din cauza unui vecin cunoscut cu probleme de sănătate, care ameninţă deseori că se va sinucide şi că va da foc apartamentului.

Acest bărbat de 60 de ani a fost transportat, sâmbătă noapte, la spital, după ce a dat foc locuinţei.

Pompierii au intervenit foarte greu

Intervenția pompierilor a fost foarte dificilă, deoarece exista riscul de propagare a incendiului și la apartamentele învecinate. Vinovatul care locuia în apartamentul respectiv a fost scos afară de vecini și a fost transportat la spital, având răni minore.

La momentul sosirii pompierilor militari, incendiul se manifesta cu violență în una dintre camerele apartamentului, existând pericolul de propagare la celelalte încăperi.

Au fost trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autoscară de salvări de la înălțime și o descarcerare”, au spus salvatorii.

Din fericire, toți locuitorii din bloc au reușit să se autoevacueze.

Rudele nu mai pot locui cu el

Şi rudele s-au săturat de episoadele periculoase ale bărbatului cunoscut cu probleme de sănătate. Oamenii spun că acesta se confruntă cu probleme psihice, incendierea apartamentului fiind o încercare de a-și pune capăt zilelor.

Are demență alcoolică. Amenință că ne omoară, că dă foc la casă, că se aruncă. Vecinii ne acuză pe noi, dar nu putem să mai stăm cu un astfel de om în casă”, a afirmat un apropiat al omului.

Pompierii au intervenit şi la o casă parohială

O casă parohială din judeţul Neamţ a fost distrusă sâmbătă, în urma unui incendiu, iar focul a mai afectat un adăpost de animale şi o gospodărie.

Nu au existat persoane rănite, iar intervenţia pompierilor a durat şapte ore. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmis că pompierii au fost anunţaţi sâmbătă dimineaţa, în legătură cu un incendiu la casa parohială din localitatea Cut, în comuna Dumbrava Roşie, iar la locul solicitării s-au deplasat şase autospeciale de stingere, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime şi o ambulanţă SMURD.

ISU Neamţ a precizat că cel mai probabil incendiul a fost provocat de un scurtcircuit electric produs de un cablu deteriorat sau neizolat corespunzător ce se afla în adăpostul pentru animale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: