Redactia.ro
Home » Monden » Toni Iuruc a încălcat legea. Iubitul Simonei Halep uită de orice regulă atunci când vine vorba de prietenie

Toni Iuruc a încălcat legea. Iubitul Simonei Halep uită de orice regulă atunci când vine vorba de prietenie

GALERIE FOTO (4) Toni Iuruc a încălcat legea

Toni Iuruc a încălcat legea. Iubitul Simonei Halep a fost surprins când uita de orice regulă. Deși mereu au existat cuvinte de laudă la adresa acestuia, se pare că afaceristul a comis-o. Toni Iuruc a parcat mașina pe trecerea de pietoni.

Toni Iuruc a încălcat legea. Iubitul Simonei Halep uită de orice regulă atunci când vine vorba de prietenie

Toni Iuruc a încălcat legea. Iubitul celebrei tenismene a fost surprins în timp ce încălca orice reuglă. Alături de prietenul său, Toni Iuruc era îmbrăcat lejer, rezemat de mașină, în timp ce îi arăta ceva important bărbatului de lângă el. Cei doi discută, iar la un moment dat, acesta și-a lăsat mașina pe trecerea de pietoni, ceea ce este strict interzis. Potrivit Spynew.ro, fără a avea vreo problemă, după ce a terminat întâlnirea cu prietenul său, Toni s-a întors la mașină și a plecat la drum, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Simona Halep a dat tot ce avea mai bun pe teren, de fiecare dată când a avut un meci, iar despre cariera sa s-au scris multe lucruri. În ceea ce privește viața personală nu există multe detalii, pentru că sportiva a avut mereu grijă să nu își dezvăluie în mod public planurile de viață. Unul dintre cele mai controversate subiecte legate de Simona este despre o posibilă nuntă cu Toni Iuruc. Pentru a pune capăt zvonurile care apăreau în presă, sportiva a clarificat situația. „Mi s-a părut o lipsă de respect totală, este a treia oară când s-a dat această știre de când am această relație. Am simțit că este momentul să spun ceva, ca fanii mei, oamenii care mă apreciază să nu trăiască într-o știre falsă.Am vrut să clarific niște lucruri pentru că și noi doi avem familiile noastre și nu mi s-a părut corect ca oameni care fac parte din viața noastră să sune să ne felicite în urma unei știri false.”, a declarat Simona.

Aceasta a spus că amândoi își doresc să facă marele pas, dar mai ales, vor ca evenimentul să aibă loc în România. Simona nu se poate decide dacă va fi vorba despre Constanța sau altă zonă. ”Mi-ar plăcea ca nunta să fie în România. Nu știu dacă la mare, în Constanța sau în altă parte. Nu vreau să visez la ceva și să nu se poată realiza. Mi-ar plăcea ca la nuntă să fie mulți oameni, să fiu înconjurată de prieteni și rude”, a declarat, pentru Tennis World Italia, Simona Halep.

Cine este Toni Iuruc

Toni Iuruc, 42 de ani, este bărbatul cu care Simona Halep are o relație. Acesta se numără printre cei mai discreți oameni de afaceri din România, având grijă să nu iasă prea mult în evidență, chiar dacă este iubitul celebrei sportive.

La doar 29 de ani, Toni a fost la un pas de a da marea lovitură. Mai exact, firma administrată de mama acestuia a încercat să preia cel mai de fițe complex de wellness din țară, la acea vreme. Este vorba despre ”Clubul francez”, situat în Satul Francez, zona Nordului, care era la acea vreme locul de întâlnire a tuturor milionarilor din Capitală. Cu toate astea, bărbatul are afacerea sa care îi aduce multe beneficii. Toni Iuruc face bani din închirierea unor imobile, iar anul trecut, cifra de afaceri a companiei a depășit 250.000 euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: