Redactia.ro
Home » Sport » Top 10 cele mai scumpe case ale fotbaliștilor!

Top 10 cele mai scumpe case ale fotbaliștilor!

David Beckham, casa lui Ronaldo,

Fotbaliștii au averi impresionante, iar casele lor sunt pe măsură. Lifestyle Today a descoperit cele mai scumpe 10 locuințe și a alcătuit un top.

De regulă sportivii sunt plătiți sufiecient de bine pentru a-și putea cumpăra locuințe uluitoare. Cu piscine, cinematografe, săli de fitness o grămadă de dormitoare, băi și grădini fabuloase. Dacă vă așteptați ca Messi sau Ronaldo să fie primii în topul alcătuit de Lifestyle Today, vă înșelați. David Beckham conduce detașat. A dat pe proprietate 50 de milioane de dolari în 2011. Casa are 5 etaje, opt dormitoare, șapte băi, o sala de sport, bar și o cascadă în interior. Nu este singura proprietate pe care o deține fostul internațional englez. Locul secund este ocupat de un alt englez. Wayne Rooney. Acesta a plătit în 2010, pentru casa sa 17,83 milioane de dolari. Fostul fotbalist și-a făcut și un muzeu. Are foarte multe facilități printre care jacuzzi, saună și o grădină uriașă. Pe locul trei este John Terry. Fundașul a scos din buzunare 15 milioane de dolari pentru casa visurilor sale. Nu lipsesc cinematograful, o piscină și o grămadă de dormitoare.

Cristiano Ronaldo, locul 6 în Top 10

Fostul fotbalist francez, Thierry Henry a plătit tot 15 milioane de dolari, pentru locuința cumpărată în 2012. Fosta vedetă a celor de la Barcelona și-a dorit bazin de înot și nelipsitul cinematograf. Un ivorian este pe 5 în topul celor de la Lifestyle Today. Didier Drogba a scos din buzunar pentru proprietatea sa 14,4 milioane de dolari, cumpărată în 2009. Pe lângă facilitățile pe care le au toate proprietățile de lux, Drogba a dorit să aibă și locuri de joacă. Starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo este doar pe locul 6 în acest top. Casa sa valorează 7,2 milioane de dolari. Are șapte dormitoare, opt băi, două piscine, grădină amenajată pentru petreceri, dar și o sală de trofee.

Cine închide Top 10

7. Gareth Bale – 6 milioane de dolari
8. Mario Balotelli – 5 milioane de dolari
9. Lionel Messi – 5 milioane de dolari
10. Andres Iniesta – 4.6 milioane de dolari

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: