Redactia.ro
Home » Știri » Top model celebru din New York, găsită la un an de la dispariție. Este vorba de fosta soție a unui roman

Top model celebru din New York, găsită la un an de la dispariție. Este vorba de fosta soție a unui roman

GALERIE FOTO (6) Top model celebru din New York

Când toată lumea parcă își pierduse speranța, un fost model din New York, a fost găsită! Eloisa Pinto Fontes a fost dată dispărută în luna iunie a anului trecut, fiind căsătorită în trecut cu modelul de origine română, Andre Birleanu. Cum a fost găsit fotomodelul?

Top model celebru din New York, găsită la un an de la dispariție. Este vorba de fosta soție a unui roman

Fotomolodelul Eloisa Pinto Fontes, de 26 de ani a fost găsită recent, după ce aceasta a fost dată dispărută în iunie anul trecut. Tânăra avea o carieră strălucită, fiind un model de top la New York, cu multe colaborări cu brand-uri mari și apariții numeroase pe coperte ale revistelor, precum Elle, Grazie și Glamour.

Mai mult, Eloisa a făcut parte dintr-o campanie Dolce & Gabbana, chiar cu puțin timp înainte să fie dată dispărută. Potrivit Spynews.ro, aceasta a fost găsită recent, într-o stare confuză, într-o mahala din Brazilia. Conform presei internaționale, modelul a fost găsită de către o echipă locală de supraveghere a cartierului, rătăcind prin mahala, fiind complet dezorientată. Autoritățile și-au dat seama că aceasta nu știe unde se află.

Eloisa Pinto a fost găsită

Mai exact, fotomodelul a fost găsit în cartierul Morro de Cantagalo din Rio de Janeiro. Eloisa purta un rucsac care conținea documentele și contractele sale c agenții internaționale de modeling și referințe de la fotografi internaționali. Se pare că nu este pentru prima dată când aceasta dispare.

Modelul a mai dispărut la începutul anului trecut, fiind găsită cinci zile mai târziu, vizibil dezorientată, pe stradă din White Plains. La scurt timp, cariera sa de modelling a început să scârțâie. Totodată, Eloisa a fost măritată între anii 2014 și 2016 cu un cooleg de breaslă, de origine română, și anume Andre Birleanu, al cărui tată este rus și mama româncă. Acesta a fost considerat de People Magazine unul dintre cei mai sexy bărbați din lume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: