Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Totul părea normal pe această stradă, însă lucrurile au luat o întorsătură ciudată! Imaginile au provocat panică

Totul părea normal pe această stradă, însă lucrurile au luat o întorsătură ciudată! Imaginile au provocat panică

Totul părea normal pe această stradă, însă lucrurile au luat o întorsătură ciudată! Imaginile au provocat panică

Se întâmplă des să vedem lucruri care par supranaturală sau ieșite din comun, însă aceste imagini cu siguranță au stârnit un val de panică. La prima vedere este doar o stradă, însă ce au surprins camerele de luat vederi îi face pielea de găină. 

Totul părea normal pe această stradă, însă lucrurile au luat o întorsătură ciudată! Imaginile au provocat panică

Nu sunt puțini cei care au povestit că de-a lungul vieții lor au avut parte de evenimente bizare care i-au dus imediat cu gândul la fenomene paranormale. Mulți oameni susțin că au văzut o fantomă sau două în viața lor, iar unii chiar spun că au și dovezi care să le întărească spusele cu privire la acele existențe supranaturale. Cu toate acestea, reale sau nu, acestea rămân doar povești, căci este foarte greu să dovedești că este așa.

Există totuși și acest caz în care o cameră de supraveghere a surprins un moment considerat de mulți paranormal. Camera aparține unei femei, care a pus-o pe peretele casei sale, pentru a supraveghea ce se întâmplă pe stradă. Aceasta se temea de hoți, așa că a decis montarea unei asemenea camere în fața locuinței. Decizia femei s-a dovedit a fi foarte bună, căci a surprins ceva mult mai interesant și care acum a devenit viral în mediul online.

Ce au surprins camerele de luat vedere

La o simplă privire este doar o stradă și nimic ciudat, însă dacă te uiți cu atenție în imaginile pe care le-a postat pe internet, în colțul din dreapta sus se poate vedea un lucru care îți poate da fiori pe șina spinării.

În cartierul aparet liniștit, o mișcare bruscă și neașteptată i-a făcut pe cei care urmăreau camera să se uite cu mirare și cu uimire la fiecare secundă, să deruleze înainte și înapoi pentru a se asigura că nu este doar o închipuire a imaginației lor.

Se poate vedea cum „cineva” sau „ceva” pare că se mișcă înainte și înapoi, preț de câteva secunde, fără ca cineva fizic să treacă în acel moment pe acolo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: