Redactia.ro
Home » Homepage » Tragedie în Constanța: Florin a murit chiar de ziua sa. Tânărul avea 21 de ani

Tragedie în Constanța: Florin a murit chiar de ziua sa. Tânărul avea 21 de ani

GALERIE FOTO (2) Florin Vasilescu a murit de ziua lui.

Florin, un tânăr de 21 de ani din județul Constanța, și-a pierdut viața într-un accident rutier tragic, chiar în ziua în care trebuia să-și sărbătorească ziua onomastică. Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 28 aprilie, pe drumul județean 226, în satul Sinoie.

Detalii despre accident

Conform raportului poliției, Florin se întorcea de la discotecă, unde sărbătorise alături de prieteni. Se pare că tânărul a consumat alcool înainte de a se urca la volan, fapt care i-a afectat capacitatea de a conduce în siguranță. Martorii evenimentului și camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care mașina condusă de Florin a derapat, a lovit un stâlp de electricitate și s-a răsturnat.

„La data de 28 aprilie a.c, în jurul orei 05.15, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranţă Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că pe D.J. 226, în satul Sinoie, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 21 de ani, ar fi condus un autoturism, ar fi pierdut controlul direcției și ar fi întrat în coliziune cu un stâlp, iar vehicul s-ar fi răsturnat.

În urma accidentului rutier, conducătorul auto a decedat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Constanța.

Impactul a fost atât de violent încât Florin a fost aruncat din vehicul, suferind leziuni incompatibile cu viața. Echipele de intervenție sosite la fața locului nu au putut decât să constate decesul.

Familia tânărului este devastată de durere

Comunitatea locală este șocată de pierderea tragică a tânărului Florin, care era cunoscut și apreciat de mulți dintre locuitori. „Este o tragedie imensă pentru familia lui și pentru toți cei care l-au cunoscut. Era un băiat plin de viață și avea un întreg viitor înainte. Nu pot să cred că o greșeală de moment i-a curmat viața atât de abrupt”, a declarat unul dintre vecinii tânărului.

Florin a pierit fulgerător la 21 de ani.
Sursa foto – Facebook | Florin a pierit fulgerător la 21 de ani.

Poliția a deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, iar investigațiile continuă pentru a determina cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea accidentului. Autoritățile reamintesc importanța respectării regulilor de circulație și a evitării conducerii sub influența alcoolului.

Doliu în loc de sărbătoare

În locul sărbătoririi zilei onomastice, familia și prietenii lui Florin se pregătesc acum să îi organizeze înmormântarea. Comunitatea este profund îndurerată, iar tragedia servește drept un dureros memento al consecințelor pe care le poate avea neglijența la volan.

Pe măsură ce detaliile accidentului continuă să fie investigate, comunitatea își exprimă speranța că acest eveniment tragic va conștientiza mai mulți șoferi despre pericolele conducerii sub influența alcoolului și va preveni astfel de incidente în viitor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: