Redactia.ro
Home » Știri » Tragedie: un avion s-a prăbuşit! Avea 6 suflete la bord

Tragedie: un avion s-a prăbuşit! Avea 6 suflete la bord

O tragedie aviatică a avut loc duminică dimineaţă. Un avion care a decolat din India cu destinația Federația Rusă, a dispărut de pe radar și s-a prăbușit în munți, în nordul Afganistanului.

Anunțul vine după ce responsabili provinciali afgani au afirmat că există informaţii privind prăbuşirea unui avion în nord-estul ţării.

Era un zbor charter de ambulanţă

Autorităţile ruse au mai spus că este vorba de un zbor charter de ambulanţă care venea din India, via Uzbekistan, având ca destinaţie Moscova şi că avionul este un aparat de producţie francez Dassault Falcon 10, din 1978.

Poliţia a primit informaţii de la localnici, dar nu a putut fi stabilit locul exact al prăbuşirii, nu se ştie nimic despre victime şi despre ce avion este vorba.

Accidentul, într-o regiune muntoasă

Purtătorul de cuvânt al poliției provinciale afgane a declarat într-o declarație că accidentul a avut loc peste noapte într-o regiune muntoasă îndepărtată din Badakhshan, în nordul îndepărtat al Afganistanului.

Zona prăbuşirii se află la circa opt ore pe şosea de capitala provincială Faizabad, a menţionat pentru France Presse Zabihullah Amiri, responsabil al departamentului de informaţii al provinciei.

Avion prăbuşit şi în Chile

O aeronavă de mici dimensiuni s-a prăbușit pe o autostradă în apropiere de Talca, în Chile, marţi. În urma accidentului, pilotul a murit și patru persoane au fost grav rănite.

Avionul a încercat să aterizeze de urgență pe autostradă din cauza unor probleme, însă a lovit liniile de electricitate.

Incidentul a avut loc pe o autostradă aglomerată. În urma accidentului, pilotul a murit și alte patru persoane aflate la sol au fost grav rănite. Serviciile de urgență au răspuns cu promptitudine la incident, îngrijind răniții și demarând o anchetă pentru a stabili cauza accidentului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: