Redactia.ro
Home » Știri » Trăia pe străzi şi nu avea bani de cadou pentru fata lui, de ziua ei. Dar un străin s-a apropiat de el, iar viaţa i s-a schimbat (VIDEO & FOTO)

Trăia pe străzi şi nu avea bani de cadou pentru fata lui, de ziua ei. Dar un străin s-a apropiat de el, iar viaţa i s-a schimbat (VIDEO & FOTO)

GALERIE FOTO (3) Trăia pe străzi şi nu avea bani de cadou pentru fata lui, de ziua ei. Dar un străin s-a apropiat de el, iar viaţa i s-a schimbat (VIDEO & FOTO)

Viaţa a fost dură cu acest om al străzii. Printr-un anumit context, şi-a pierdut agoniseala, iar acum a ajuns să trăiască printre cartoane şi din mila trecătorilor.

Bărbatul are şi o fiică. Ea a crescut, a reuşit să-şi facă un rost în viaţă şi să se angajeze la un loc de muncă decent. Dar suferinţa tatăşui a rămas. Că nu-şi poate ajuta copilul financiar şi că nici măcar nu-i poate dărui ceva de ziua ei de naştere.

Un străin i-a schimbat viaţa

Era chiar ziua de naștere a fiicei lui atunci când un străin a intrat în vorbă cu el, în timp ce își ducea veacul pe stradă. Pe parcursul discuției lor, a menționat că este aniversarea fetei lui și că și-ar dori nespus de mult să îi poată oferi un cadou pentru a o vedea fericită.

Omul respectiv parcă a fost trimis de cineva de Sus. Străinul cu suflet mare nu a rămas indiferent la suferința acestuia și, la scurt timp după ce a încheiat discuția cu el, s-a întors în fața sa cu trei plase pline cu bunătăți. Cumpărase tort, flori și multe alte lucruri pentru fiica bărbatului.

Era momentul ca tatăl să-i facă o surpriză fetei. A mers la locul ei de muncă. A mutat toate cumpărăturile într-o pungă roșie și a ascuns buchetul de flori la spate. Prietenii săi, alți oameni ai străzii, l-au ajutat să aranjeze totul și l-au însoțit apoi pentru a o surprinde pe fată.

Tinerei nu i-a venit să creadă ce se întâmplă și, cu ochii în lacrimi, și-a îmbrățișat părintele și i-a mulțumit pentru gestul său. Tăticul, la fel de emoționat, i-a spus acesteia că o iubește și i-a mulțumit, la rândul său, străinului amabil pentru că l-a ajutat să facă posibilă această minune.

Fata a primit şi şi bani

Bunul samaritean a surprins în continuare. I-a dat şi bani fiicei omului străzii, i-a urat „La mulţi ani!”, după care s-a făcut nevăzut.

„Are o surpriză pentru ziua de naștere a fiicei sale și nu ar putea fi mai fericit de atât. Sunt destul de sigur că în acest moment nimic altceva nu mai contează pentru el. Dumnezeu să vă binecuvânteze”, au comentat, impresionaţi, cei care au văzut tot momentul pe YouTube.

 

Sursa foto: Colaj Captură ecran YouTube

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: