Redactia.ro
Home » Știri » Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei deține o sumă incredibilă din vânzarea cărții sale

Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei deține o sumă incredibilă din vânzarea cărții sale

Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu este noul prefect al Capitalei, după ce în timpul pandemiei de coronavirus s-a decis schimbarea aceastuia. Fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Alba, a reușit să strângă o sumă mare din vânzarea cărții sale, ”Radiografia unei mârșăvii judiciare”.

Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei deține o sumă incredibilă din vânzarea cărții sale

Traian Berbeceanu a fost desemnat noul prefect al Capitalei, după declarațiile contradictorii făcute în plină pandemie de coronavirus. Berbeceanu, fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Alba, este cunoscut pentru anchetele împotriva interlopilor din vestul țării, în special după ce a fost reținut și anchetat de DIICOT, după ce ar fi pretins că ar fi sprijinit o grupare criminală.

Ulterior, Traian Berbeceanu a fost achitat, după ce judecătorii au stabilit că a fost victima unei înscenări. Astfel, Berbeceanu a ajuns în funcția de șef al Biroului de Combatere a Criminalității în Alba, și și-a format o imagine puternică cu interlopii. În 2007 a fost declarat polițistul anului, iar alături de numele său apar dosare celebre, precum al al brățărilor dacice sau al clanului mafiot “Spuma și Bibanul” , care a îngrozit Deva în anii 2000. Mai mult, acesta mai are la activ dosarul “Hidra”, cu peste 200 de persoane cercetate în afaceri de miliarde de lei cu fier vechi.

Berbeceanu a scos o carte

În 2013 acesta a fost acuzat că a sprijinit anumite rețele criminale, dar Berbeceanu a dezmințit acuzațiile. După un timp s-a aflat că un procuror al DIICOT, un polițist și un fost procuror i-au înscenat totul. Berbeceanu a fost condamnat, după care a fost eliberat, iar în 2018 s-a pensionat. Așa a reușit să- scrie o carte și să o posteze pe Facebook,k scriind printre altele și condițiile groaznice din închisoare.“Lângă ușa metalică era o găleată de plastic, roșie, cu capac… mi s-a spus că aceea era “toaleta”. Paturile din fier erau dotate cu niște saltele jegoase, complet uzate, urât mirositoare”,a scris noul prefect in cartea sa “Radiografia unei mârșăvii judiciare”.

Conform unei declarații de avere, Traian Berbeceanu a obținut din drepturi de autor suma de 205.706 lei în 2019, însemnând 17.000 pe lună. Acesta nu a specificat sursa venitului, dar se presupune că a fost obținută din vânzare cărții sale.

Se pare că acesta l-a învins pe Marian Godină, care a publicat o carte la aceeași editură, și a câștigat 15.537 lei. Cu toate astea, putem spune că Marian Godină este mai popular decât Berbeceanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: