Redactia.ro
Home » Știri » Tribut adus designerului Răzvan Ciobanu la Gala Avanpremiere

Tribut adus designerului Răzvan Ciobanu la Gala Avanpremiere

GALERIE FOTO (6) Tribut adus designerului Răzvan Ciobanu la Gala Avanpremiere

Tribut adus designerului Răzvan Ciobanu. La numai șapte luni de la moartea designerului Răzvan Ciobanu, lumea modei nu i-a uitat talentul designerului. Cea de-a 20-ediție a Galei Avanpremiere i-a fost dedicată lui, printr-o serie de momente emoționante. Clientele findele ale designerului au defilat îmjbrăcate în creații nemaivăzute.

Tribut adus designerului Răzvan Ciobanu la Gala Avanpremiere

A trecut mai bine de jumătate de an de la moartea designerului Răzvan Botezatu, dar se pare că prietenii și colegii de breaslă nu l-au uitat. Copilul rebel al modei, așa cum îl știa toată lumea, a lăsat un gol imens în inimile tuturor celor care l-au cunoscut.

Cea de-a 20-a ediție a Galei Avanpremiere, a fost dedicată anul acesta regretatului designer. Un moment emoționant a avut loc în momentul în care clientele fidele ale disegnerului și8-au făcut apariția îmbrăcate în creațiile lui Răzvan Ciobanu. Gala a introdus anul acesta premiul Răzvan Ciobanu, acordat celui mai promițător tânăr designer, iar premiul i-a fost înmânat designerului Aleha Toncea.

Declarația lui Alin Gălățeanu despre momentele în memoriam Răzvan Ciobanu

Invitat la emisiunea Teo Show, Alin Gălățeanu a povestit despre momentele de neuitat în memoriam Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu nu era numai un designer extraordinar, ci era și un creator de personaje extraordinar. Vom avea un moment care se numește ‘Clients Legacy’, care nu s-a făcut pentru niciun alt designer, nici la nivel internațional, din ce știu eu. Clientele lui Răzvan vor defila în creații pe care nu le-am văzut niciodată. E vorba de o relație ultrapersonală cu clientele, deci va fi în proporție de 80% vorba de creații inedite pentru public, iar asta dovedește acea forță a lui’, a declarat Alin Gălățescu.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină

Pe 29 aprilie 2019, Răzvan Ciobanu a murit într-un accident de mașină petrecut în județul Constanța, după ce mașpina pe care o conducea a lovit mai mulți copaci. Trupul neînsuflețit al designerului a fost găsit lângă autoturism. Acesta se întorcea de la o petrecere din stațiunea Mamaia. Autoritățile au descoperit că Răzvan nu purta centura de sigurnață în momentul producerii acidentului.

Răzvan Ciobanu, a murit la vârsta de 43 de ani. Era cunoscut drept cel mai rebel creator de modă din România. Pe 2 mai, creatorul de modă a fost înmormântat în CImitirul Progresul din București.

Citeste si:Traducătoarea Mașa Dinescu a murit la vârsta de 58 de ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: