Redactia.ro
Home » Știri » Truc util de Paște. De ce să pui lămâie în apă când fierbi ouă

Truc util de Paște. De ce să pui lămâie în apă când fierbi ouă

Truc util de Paște. De ce să pui lămâie în apă când fierbi ouă

Iată de ce să pui lămâie în apă când fierbi ouă. Poate fi un truc util de Paște.

Truc util de Paște. De ce să pui lămâie în apă când fierbi ouă

Această metodă este folositoare mai ales atunci când vrei să vopsești ouă pentru Paște și vrei să te asiguri că toate vor arăta perfect.

Tot ce ai de făcut este să pui sucul de la o lămâie în apa în care fierbi ouăle. Poți folosi și doar o jumătate de lămâie sau doar o felie de lămâie. Rezultatul după ce fierbi ouăle va fi că ele se vor curăța mult mai ușor și albușul nu se va mai lipi de coajă, potrivit Fanatik.

Un alt sfat extrem de util: ideal este să scoți ouăle trebuie din frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de fierbere.

Cum poți păstra ouăle proaspete pentru luni întregi: trucul secret al bucătarilor

Ouăle sunt un aliment important în multe diete, dar nu întotdeauna reușim să le consumăm la timp. De obicei, ouăle pot fi păstrate în siguranță în frigider pentru aproximativ trei săptămâni, dar există un truc secret pe care îl folosesc adesea bucătarii pentru a prelungi perioada de valabilitate cu până la 3 luni.

Pentru aceasta, trebuie să separi gălbenușurile de albușuri și să le pui în recipiente bine închise în congelator. Nu uita să semnezi pe recipient data când ouăle au fost înghețate.

În plus, atunci când gătești ouăle, există câteva trucuri pentru a obține cele mai bune rezultate. Unul dintre acestea este să scuturi ouăle înainte de a le fierbe, pentru a distribui uniform conținutul lor. Acest lucru face ca curățarea ouălor să fie mai ușoară și previne rămânerea albușului pe coajă.

Dacă nu dorești să agiți ouăle, le poți învârti de câteva ori chiar pe masă pentru a obține același rezultat. De asemenea, este important să pui ouăle la fiert doar într-o oală cu apă rece și să adaugi o lingură mică de sare pentru a obține ouă perfect fierte.

În concluzie, ouăle pot fi păstrate în siguranță timp de câteva săptămâni în frigider, dar cu câteva trucuri simple, poți prelungi perioada de valabilitate cu până la 3 luni. Și nu uita să aplici aceste sfaturi simple atunci când gătești ouăle, pentru a obține cele mai bune rezultate!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: