Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Chirilă, atac dur la adresa lui Iohannis. Artistul a anunțat că se pregătește pentru cel mai mare protest din țară

Tudor Chirilă, atac dur la adresa lui Iohannis. Artistul a anunțat că se pregătește pentru cel mai mare protest din țară

Tudor Chirilă, atac dur la adresa lui Iohannis.

Tudor Chirilă, atac dur la adresa lui Iohannis. Juratul de la Vocea României nu s-a putut abține și i-a transmis un mesaj dur lui Klaus Iohannis dar și lui Florin Cîțu. Artistul i-a anunțat printr-un live pe Facebook că se pregătește pentru cel mai mare protest din România.

Tudor Chirilă, atac dur la adresa lui Iohannis. Artistul a anunțat că se pregătește pentru cel mai mare protest din țară

Tudor Chirilă, atac dur la adresa lui Iohannis. Solistul trupei Vama Veche este împotriva restricțiilor impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel, Tudor Chirilă a transmis un mesaj dur pe Facebook, atacându-l dur pe președintele țării dar și pe Florin Cîțu, premiul României. Artistul a explicat că atât el, cât și colegii săi de breaslă, se pregătesc să demareze o serie de proteste, menționând că se vor respecta normele de distanțare.

Totodată, Chirilă a vorbit și despre Biserica, acuzând-o că nu respectă normele sanitare.”Eu nu am ieșit niciodată în stradă pentru că m-a scos un partid. Sunt extrem de frustrat că președintele Iohannis și premierul Cîțu se uită fără niciun fel de empatie ca și când sectorul cultural nu există. Sectorul cultural la asta va ajunge, să ieșim în stradă, dar cu distanțare. Voi ieși în stradă ca să cer compensare pentru lunile în care statul nu m-a lăsat să muncesc. Nu sunt mulțumit de modul în care pandemia e gestionată de către autorități”, a declarat Tudor Chirila.

De asemenea, Tudor Chirilă a vorbit și despre protestele din ultimele zile, susținând că nu i se pare normal ca oamenii să reacționeze at atât de sălbatic. „Nu este vorba că iau COVID, dacă mă duc la protest, ci că dau COVID, despre asta e vorba. Nu înțeleg ce a rezolvat violența din Piața Unirii. Virusul nu pleacă dacă spargem vitrine sau stăm în stradă. Înțeleg că politicienilor le e frică de Biserică și le țin deschise,” a mai spus artistul.

Tudor Chirilă anunța că sectorul cultural este în colaps

Nu este prima dată când artistul se implică în această situație. Tudor Chirilă a mai transmis un alt mesaj pe rețelele de socializare în care anunța că sectorul cultural este aproape de prăbușire.“La un an de zile de la debutul pandemiei suntem în aceeași situație cu un guvern care pur și simplu ignoră problemele ce derivă din restricționarea activității unei industrii întregi. Nu tu compensare pentru interzicerea dreptului de a munci, nu tu plan de relansare coerent. Măsurile existente sunt insuficiente pentru a acoperi toți actorii care compun industria.Nu, postarea asta nu este despre mine și nevoie mele (deși sunt îndreptățit la fel ca oricare artist să solicit compensare pentru că mi s-a interzis să muncesc), ci mai mult despre artiștii sau organizațiile independente care riscă să nu se mai poată susține pentru a-și face meseria în situația dată”, a scris Tudor Chirilă.

Juratul de la PRO TV a vorbit în nenumărate rânduri despre pandemia de coronavirus, despre faptul că românii trebuie să fie responsabili, dar și despre faptul că trebuie să ne protejăm de acest virus, dar acest lucru nu înseamnă că este de acord cu toate restricțiile impuse de autorități.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: