Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Chirilă şi Denis, juraţii de la Vocea României, mai avea puţin şi se încăierau pentru o superbă blondă, care a cântat sublim (VIDEO)

Tudor Chirilă şi Denis, juraţii de la Vocea României, mai avea puţin şi se încăierau pentru o superbă blondă, care a cântat sublim (VIDEO)

Vocea Romaniei, sezon 10

Anastasia Budeșteanu, o frumoasă blondă din Galaţi, care a cântat sublim la Vocea României, de la Pro TV, mai avea puţin şi provoca o încăierare în platoul show-ului.

Juraţii şi-au dorit atât de mult s-o atragă fiecare în echipa sa, încât spiritele s-au încins foarte tare între artiştii de pe scaune.

Denis „The Motans” o cunoştea pe concurentă

Tudor Chirilă a fost primul care a discutat despre momentul de pe scenă, spunându-i că îi place foarte mult energia ei, dar și faptul că este cât se poate de sigură pe propriile puteri. De asemenea, acesta a spus că vrea să o aibă în echipa sa, dar știa de la început că va fi „o luptă crâncenă”.

Denis „The Motans” a recunoscut că a mai avut colaborări cu Ana Budeșteanu și că știe foarte bine ce poate să cânte și să facă pe scenă.

„Îmi cer scuze de la colegi. Dragii mei, această luptă a fost inegală de la bun început. Îmi cer scuze de la Anastasia pentru că nu i-am recunoscut vocea. Noi am mai lucrat împreună și nu am știut că ea o să fie în concursul ăsta. Am cântat pe aceeași scenă”, a spus The Motans.

Chirilă l-a atacat pe colegul său

Tudor Chirilă nu a fost de acord cu relaţia de prietenie dintre concurentă şi Denis, susţinând că Anastasia este liberă să aleagă orice altceva și nu trebuie să aleagă un drum cunoscut.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

„Dar nu mi se pare inegal. Nu eu un motiv să vină la tine în echipă. Nu trebuie să iei decizia asta sub presiunea unui om pe care îl cunoști”, a susținut Tudor Chirilă.

„Bro, stai un pic!”, a încercat Denis să-l întrerupă, fără succes însă.

Nu sunt bro! Domnule. Muzica nu este despre monogamie. Muzica este despre Smiley, despre Chirilă, despre Denis, despre Irina”, și-a continuat Tudor pledoaria.

Theo Rose i-a oferit bani

Theo Rose, care face echipă, ca jurat, cu Smiley a ridicat miza şi a marşat pe cartea financiară, oderindu-i Anastasiei 3.000 de euro. Irina Rimes s-a oferit să-i scrie o piesă Anastasiei și a spus că, în aceeași idee, îi poate oferi 3000 de euro.

În cele din urmă, Anastasia a ales să meargă mai departe cu Denis Roabeș.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: