Redactia.ro
Home » Monden » Tudor Ionescu, declarații cutremurătoare din perioada când era obez: ”N-am găsit în viața mea un magazin din care să mă pot îmbrăca normal”

Tudor Ionescu, declarații cutremurătoare din perioada când era obez: ”N-am găsit în viața mea un magazin din care să mă pot îmbrăca normal”

GALERIE FOTO (5) Tudor Ionescu, declarații cutremurătoare din perioada când era obez

Tudor Ionescu, declarații cutremurătoare din perioada când era obez. Artistul a slăbit 40 de kilograme, șocându-i pe fanii săi. Cântărețul a vorbit despre momentele când s-a confruntat cu kilogramele în plus. În urmă cu patru ani, Tudor avea 104 kilograme, având dificultăți de respirație și a trecut prin momente dificile.

Tudor Ionescu, declarații cutremurătoare din perioada când era obez: ”N-am găsit în viața mea un magazin din care să mă pot îmbrăca normal”

Tudor Ionescu, declarații cutremurătoare din perioada când era obez. Artistul ajunsese la 104 kilograme, iar pentru că nu se simțea bine în pielea lui, a decis să piardă câteva kilograme. Tudor Ionescu a slăbit 40 de kilograme, șocându-și apropiații. Solistul trupei Fly Project a ajuns să cântărească 64 de kilograme, încercând să stea o săptămână fără a mânca carne și i-a făcut bine. În urmă cu patru ani, Tudor avea probleme cu respirație, obosea foarte mult și îi era foarte greu.

Invitat la Masa rotundă, emisiunea moderată de Marius Manole, artistul a vorbit despre perioada când cântărea 104 kilograme. „Mă uitam în fiecare zi în oglindă, greșeam tot ce făceam, aveam un program haotic. Într-o zi am zis că nu mai vreau să fiu obez. N-am găsit în viața mea un magazin din care să mă pot îmbrăca normal. Am ajuns la 60 de kilograme în 4 ani.A trebuit să slăbesc, în primul rând pentru sănătatea mea. Nu am făcut sport, pentru că nu sunt un fan al sporturilor. Acum o să încep să fac mișcare. Nu mi-a fost niciodată bine când eram gras. Am început ușor, ușor. Dieta a fost tot ce a contat, adică este simplu„, a spus el.

Cântărețul și-a amintit cu nostalgie de perioada în care bunicul lui i-a dăruit primul său instrument muzical și cum a început să fie interesat de muzică. „S-a prins că eu vreau să cânt. S-a dus la București, s-a urcat în avion și a mers la Moscova o zi. Mi-a cumpărat un acordeon cadou”, a mai spus artistul.

Tudor Ionescu a slăbit peste 10 kilograme în pandemie

Artistul a mărturisit că pentru el anul 2020 a fost un an al schimbărilor și că odată cu pandemia de coronavirus a slăbit 15 kilograme. „Pentru mine a fost un an al schimbării. Pe mine viața m-a învățat să reușesc să mă adaptez foarte repede și foarte ușor. Pandemia ne-a schimbat pe toți, sunt ferm convins că nu numai pe noi, vedem altcumva, am înțeles alte lucruri, am învățat să spun „nu’, am învățat să mă iubesc mai mult pe mine‘, a mai spus artistul.

Tudor Ionescu este căsătorit cu Ana, femeia care i-a dăruit o fetiță minunată. În urmă câțiva ani, artistul a fost acuzat de infidelitate, dar soția sa a decis să treacă peste această situație și să-și ierte partenerul. ‘Dacă mă întrebai vreodată dacă aș putea să iert o infidelitate, ți-aș fi spus că nu. Dar, după ce am stat bine să mă gândesc, mi-am dat seama că iubesc și că pot renunța la orgoliu. Și că merităm o a doua șansă.‘, a povestit Ana Ionescu, soția artistului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: