Redactia.ro
Home » Monden » Tzancă Uraganul i-a cumpărat amantei apartament și mașină! Femeia este îndrăgostită total de manelist

Tzancă Uraganul i-a cumpărat amantei apartament și mașină! Femeia este îndrăgostită total de manelist

GALERIE FOTO (3) Tzancă Uraganul i-a cumpărat amantei apartament și mașină! Femeia este îndrăgostită total de manelist

Tzancă Uraganul i-a cumpărat amantei apartament și mașină! Manelistul știe să se comporte ca un adevărat gentleman. 

Tzancă Uraganul i-a cumpărat amantei apartament și mașină! Femeia este îndrăgostită total de manelist

Tzancă Uraganul i-ar fi cumpărat iubitei sale un aparatment cu două camere într-un carter rezidențial din București, pe care l-a decorat ca după reviste. Investiția s-ar fi ridicat la peste 100.000 de euro, dar se pare că a meritat. Tânăra s-a instalat deja în noua locuință iar Tzancă trece și el pe acolo de câte ori are drum prin București, adică destul de des.

Acesta nu este însă singurul cadou scump pe care manelistul i l-a făcut iubitei sale. Frumoasa Marymar s-a trezit și cu o mașină scumpă la poartă, un Mercedes alb cu toate opțiunile la bord, care costă tot în jur de 100.000 de euro. De asemenea, manelistul nu ratează nici o ocazie să-i mai ofere iubitei sale fie o bijuterie, fie un ceas, iar recent, cei doi au mers împreună într-o vacanță romantică tocmai la Monte Carlo, scrie wowbiz.ro.

Tzancă Uraganu are probleme cu femeile

Marymar și Tzancă sunt împreună de aproape o jumătate de an, iar bruneta a apărut în viața manelistului într-un moment în care mariajul lui cu Mădălina Miu scârțâia din toate încheieturile iar cei doi erau deja în conflict deschis. Culmea, Tzancă și Mădălina n-au divorțat nici acum.

Uraganul mai are însă o femeie care-l așteaptă acasă, la Ploiești. Este vorba despre Lambada, cea cu care interpetul are o fetiță. Aceasta locuiește în ”palatul” pe care Tzancă l-a cumpărat în urmă cu 4 ani.

Recent, Tzancă Uraganul a încasat o bătaie soră cu moartea, după un concert pe care l-a susținut în Germania. Se pare că manelistul ar fi fost agresat chiar de rudele Lambadei, după apariția în spațiul public a unor imagini în care femeia apare prăbușită, după o bătaie încasată de la Tzancă. Cea care le-ar fi făcut publice ar fi fost chiar Mădălina, iar Marymar, aflată și ea în Germania, ar fi încasat câteva lovituri de la agresorii iubitului ei. Încurcat între atâtea femei, nici nu e de mirare că Tzancă o mai pățește din când în când.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: