Redactia.ro
Home » Știri » Uleiul de cânepă: Arma ta secretă de îngrijire a pielii

Uleiul de cânepă: Arma ta secretă de îngrijire a pielii

Încărcat cu 20 de aminoacizi și cu mulți acizi grași, este esențial să adăugi ulei de cânepă în dieta ta! Află ce beneficii aduc acești nutrienți pentru pielea ta!

Proprietăți antiinflamatorii 

Omega 3 și 6 care se găsesc în uleiul de cânepă sunt responsabili pentru proprietățile antiinflamatorii care pot ajuta la combaterea problemelor comune ale pielii și la menținerea unui aspect sănătos al acesteia, potrivit „nutiva.com” 

Achiziționați ulei de cânepă organic

Este important să achiziționați ulei de cânepă organic, nerafinat și presat la rece, astfel încât să puteți fi siguri că folosiți pe piele ulei de cea mai bună calitate și fără chimicale.

Nicole Kidman a dezvăluit că ingredientul secret care o menține tânără, la vârsta de 54 de ani este chiar uleiul de cânepă! Astfel îți dezvăluim 4 moduri perfecte de a folosi uleiul de cânepă pentru un ten impecabil!

Tratament împotriva acneei

Deși poate părea contraintuitiv să aplici ulei pe pielea predispusă la acnee, uleiul de cânepă se mândrește cu un rating comedogenic de 0 și nu înfundă porii. Datorită acizilor grași esențiali prezenți în cânepă, uleiul de cânepă tratează inflamația și roșeața fără a vă lipsi pielea de uleiurile sale naturale. Data viitoare când vă confruntați cu o erupție, evitați produsele obișnuite pentru acnee care conțin substanțe chimice dure și aplicați în schimb ulei de cânepă pe piele.

Mască de față

Nu trebuie să ieșiți din casă data viitoare când aveți nevoie de un tratament facial. Creați-vă propria mască cu ulei de cânepă în 3 pași simpli! Mască de față cu ulei de cânepă are proprietăți hidratante și clarificatoare, în plus, este super delicată și fără chimicale!

Cum faci masca de față. Rețetă

Ingrediente:

1 avocado copt (aproximativ 2/3 cană)

3 linguri de ulei de cânepă organică Nutiva

1 lingură de ulei de nucă de cocos organic Nutiva

2 linguri de argilă bentonită (sau argilă franceză)

4 picături de ulei esențial de lemongrass

Instrucțiuni:

Amestecați avocado, uleiul de cânepă, uleiul de nucă de cocos și uleiul esențial într-un blender sau într-un robot de bucătărie. Turnați amestecul într-un bol și amestecați-l cu argila. Aplicați pe față și lăsați să acționeze timp de 10-15 minute. Clătiți și uscați.

Cremă hidratantă

Una dintre cele mai simple modalități de a încorpora uleiul de cânepă în rutina de îngrijire a pielii este de a-l folosi ca o cremă hidratantă zilnică. După ce vă curățați fața și o uscați prin tamponare, turnați o cantitate de mărimea unei monede de ulei de cânepă în mâini și masați pielea. Vei observa imediat cât de hidratată și moale arată, dar și cât de bine se simte pielea ta!

Săpun

Crearea unui săpun blând, făcut în casă, poate fi realizată cu doar 5 ingrediente, iar uleiul de cânepă este unul dintre ele. Fabricarea propriului săpun este o modalitate ușoară de a economisi bani și de a controla ce ingrediente sunt absorbite de pielea ta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: