Redactia.ro
Home » Știri » Ultima fotografie cu Vladimir Găitan în viață! Boala îl transformase pe celebrul actor

Ultima fotografie cu Vladimir Găitan în viață! Boala îl transformase pe celebrul actor

GALERIE FOTO (6) Ultima fotografie cu Vladimir Găitan în viață!

Îndrăgitul actor Vladimir Găitan s-a stins din viață la vârsta de 73 de ani, după o luptă îndelungată cu o boală incurabilă. Vlad Rădescu a fost cel care a făcut anunțul trist pe pagina sa de Facebook. Fanii actorului au rămas șocați de trecerea în neființă a acestuia. Totodată, ireal este felul în care arăta actorul în ultima perioadă.

Ultima fotografie cu Vladimir Găitan în viață! Boala îl transformase pe celebrul actor

Vladimir Găitan s-a stins din viață marți, 10 noiembrie, la vârsta de 73 de ani. Actorul a murit în patul lui, acdesta dorindu-și să-și petreacă ultimele zile din viață alături de cei dragi. Îndrăgitul actor a dus o luptă crâncenă cu cancerul de sânge, care din nefericire, l-a răpus. Actorul Vlad Rădescu este cel care a făcut anunțul trist în legătură cu moartea sa. „Vladimir Găitan a trecut dincolo și a lăsat teatrul și filmul românesc, pe noi toți, mult mai singuri… Condoleanțe familiei care trece prin momente atât de grele. Adio, Duțu!”, a scris îndurerat actorul. În ultima vreme, se putea observa că actorul era măcinat de boala cruntă de care suferea. În ultimele fotografii, marele artist este slăbit, ușor îngândurat și privește în gol.

În urmă cu 30 de ani, Vladimir Găitan a fost diagnosticat cu polititemia vera, din cauza exploziei de la Cernobîl. ”O doamnă doctor a fost foarte intrigată de roşeaţa nefirească a feţei mele şi m-a invitat să fac nişte analize. Aveam 40 de ani atunci. Eram un bărbat în putere. Boala a fost declanșată de radiațiile de la Cernobîl sau de o disfuncţie provocată de acestea. Măduva spinării produce mai multe globule roşii decât albe, iar sângele este foarte gros şi pericolul unui accident vascular e iminent. Medicaţia trebuie să-l fluidizeze cât mai mult ca să nu ajung acolo. A fost îngrozitor, dar până la urmă m-am resemnat cu ideea şi am încercat să supravieţuiesc”, a povestit actorul în ultimul interviu. Mai mult, se pare că doctorii i-au dat doar 10 ani de trăit actorului. De-a lungul anilor, acesta și-a ascuns adevărata boala, dar în urmă cu câțiva ani înainte să moară, actorul a povestit drama sa.

Drama prin care a trecut Vladimir Găitan

Scena teatrului și cinematografiei românești este în doliu. Vladimir Găitan a plecat dintre noi, fiind răpus de o boală cruntă. Cu toate că medicii i-au dat numai 10 ani de trăit, actorul a reușit să trăiască și să își spună povestea dramatică. În urmă cu un an, acesta a fost implicat într-un scandal, după ce a criticat protestele Rezist ale actorilor. La vremea aceea, marele actor a declarat că fiica sa și familia sa ar fi fost amenințată că ”trebuia să ardă pe rug”.

Puțină lume știe că Vladimir și Tunde Găitan au trecut prin momente dificile împreună. Soția actorului a pierdut șapte sarcini, dintre care și un copil născut. ”Mi-am dorit foarte mult copii. Când am hotărât să facem copii, am avut un necaz foarte mare. Soţia a avut probleme grave de sănătate. Şi-am pierdut şapte copii – şapte sarcini, în diverse etape, chiar şi copil născut”, a povestit Vladimir Găitan într-un interviu. Până la urmă soarele a venit și pe strada lor. Cei doi soți au avut doi copii, un băiat și o fată. Fiul său este stabilit în Londra și lucrează în domeniul financiar, pe când Gloria, a ales să o ia pe urmele tatălui său. Între Vladimir și Tunde, o unguroaică minunată, a fost o dragoste la prima vedere, care a rezistat până când actorul a plecat dintre noi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: