Redactia.ro
Home » Știri » Ultimă oră! Anunț important pentru toți clienții Hidroelectrica

Ultimă oră! Anunț important pentru toți clienții Hidroelectrica

Ultimă oră! Anunț important pentru toți clienții Hidroelectrica

Ultimă oră! Anunț important pentru toți clienții Hidroelectrica! Iată detaliile!

Anunțul Hidroelectrica

Hidroelectrica, una dintre cele mai mari companii de stat din domeniul energiei din România, a făcut un pas important pentru a ajunge la zi cu situația de plată a clienților săi. Compania a emis un nou set de facturi pentru luna august 2023, punând astfel punct unor ajustări complexe de soft, adaptate la schimbările legislative recente.

Facturarea Hidroelectrica a fost subiectul unor ajustări semnificative de soft, dar acum, cu ultimul set de facturi emis în acest weekend, inclusiv cele pentru luna august, compania a reușit să se alinieze cu situația de plată a clienților săi.

Acest proces de facturare a fost demarat după ce compania a trecut printr-un set de ajustări de soft menite să reflecte modificările legislative care au avut loc în domeniul energetic. Astfel, clienții Hidroelectrica au început să primească facturile treptat, una după alta, în funcție de luna pentru care erau datorate.

Pe 29 septembrie, au început să fie emise facturile pentru luna iulie, iar acum, în acest weekend, au fost expediate facturile pentru luna august, conform confirmării furnizate de Bogdan Buciu, consilierul președintelui directoratului Hidroelectrica, pentru Antena3 CNN.

Cum plăteşti factura Hidroelectrica în rate

Un aspect notabil al politicii de facturare a Hidroelectrica este opțiunea de a plăti facturile în rate în cazul în care suma este considerabilă. Pentru a beneficia de această facilitate, clienții trebuie să depună o cerere în acest sens. Cererea poate fi trimisă la adresa de e-mail esalonari@hidroelectrica.ro sau depusă fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica, inclusiv la sediul central al companiei. Plata în rate este posibilă pe o perioadă de maximum șase luni.

Hidroelectrica, cu aproape 600.000 de clienți în prezent, oferă o perioadă generoasă pentru efectuarea plăților. Astfel, clienții casnici au la dispoziție 45 de zile pentru a-și achita facturile, în timp ce consumatorii non-casnici au la dispoziție 30 de zile, perioade în care nu se aplică penalități. Procedura de eșalonare poate fi inițiată online, prin completarea unui formular specific, sau direct la sediile sucursalelor Hidroelectrica.

Cu aceste măsuri, Hidroelectrica continuă să se situeze în topul furnizorilor de energie electrică din România, ocupând în prezent locul trei în acest clasament. Această abordare atentă față de nevoile și solicitările clienților subliniază angajamentul Hidroelectrica pentru a oferi servicii de înaltă calitate și a se adapta la schimbările din industrie pentru a rămâne un furnizor de încredere pentru toți consumatorii săi.

Iată modele de cereri: FORMULAR CLIENT CASNIC sau FORMULAR CLIENT BUSINESS

 

 

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: