Redactia.ro
Home » Știri » Ultima oră! Decizia luată de conducătorul de la Kremlin

Ultima oră! Decizia luată de conducătorul de la Kremlin

Vladimir Putin se simte din ce în ce mai încolțit de liderii occidentali. Ultimele sancțiuni impuse de Regatul Unit al Marii Britanii l-au determinat pe liderul de la Kremlin să facă declarații îngrijorătoare. Vladimir Putin a transmis că va face tot ce îi stă în putere pentru a opri seria de sancțiuni impuse asupra Rusiei.

Președintele rus Vladimir Putin a declarat tare și răspicat că relațiile bilaterale dintre Rusia și Marea Britanie pot fi distruse definitiv. Asta din cauza sancțiunilor impuse recent de către aceștia.

Se încing spiritele între Rusia și Marea Britanie din cauza sancțiunilor impuse de britanici

Ambasadoarea britanică la Moscova, Deborah Bronnert, a fost convocată vineri la Ministerul rus de Externe în legătură cu cele mai recente sancțiuni împotriva Rusiei, inclusiv sancțiuni împotriva Societății de Stat de Televiziune și Radiodifuziune All-Russia, potrivit comunicatului Ministerului rus de Externe.

„Ambasadoarea a fost informată despre caracterul inacceptabil al unor astfel de acțiuni distructive, a căror continuare va duce în mod inevitabil la distrugerea definitivă a legăturilor bilaterale și la deteriorarea relațiilor dintre popoarele Rusiei și Regatului Unit”, se arată în declarație.

Impunerea de sancțiuni împotriva presei ruse „doar pentru că acoperirea și interpretarea evenimentelor care au loc în lume de către acestea nu este în concordanță cu modelele occidentale, confirmă încă o dată în mod clar duplicitatea și cinismul politicienilor britanici, pentru care un astfel de lucru precum libertatea presei nu este altceva decât un instrument pentru rezolvarea problemelor de piață”, a fost adăugat în declarație.

Ministerul a acuzat Marea Britanie și pe oficialii săi că impun sancțiuni și fac declarații amenințătoare care sunt „presărate cu minciuni și grosolănii absolute” împotriva Rusiei.

„Partea rusă va continua să răspundă dur și decisiv la toate sancțiunile inițiate de Londra și să ia măsuri de retorsiune”, a adăugat declarația.

Marea Britanie: Putin va înfrunta consecințe dure dacă va îndrăzni să invadeze orice altă națiune din afara Ucrainei

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, se va confrunta cu „consecințe grave” dacă va îndrăzni să invadeze orice altă națiune din afara Ucrainei. Aceasta a fost declarația șefului Marinei Regale britanice chiar cu o zi înainte de Putin să vorbească despre cum se vor deteriora relațiile bilaterale dintre Rusia și Marea Britanie pe seama sancțiunilor impuse de aceștia.

Primul Lord al Mării Marii Britanii, amiralul Sir Ben Key, a declarat pentru The Telegraph că este imperativ ca aliații Organizației Tratatului Atlanticului de Nord (NATO) să lucreze în mod coordonat pentru a „stăpâni” conflictul din Ucraina și a contracara obiectivele militare ale Moscovei.

Acum este semnificativ, mai mult ca oricând, ca NATO să se asigure că războiul din Ucraina nu „accelerează departe de noi”, a declarat amiralul Sir Ben Key.

„Lecțiile istoriei ar spune că ne aflăm într-un moment deosebit de fragil în acest moment, motiv pentru care este foarte important ca, în timp ce sprijinul pe care îl acordăm Ucrainei în acest moment este pentru a le permite, trebuie să arătăm o poziție robustă și rezistentă în restul liniei de contact cu Rusia”, a declarat Primul Lord al Mării, amiralul Sir Ben Key.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: