Redactia.ro
Home » Monden » Un alt pacient al clinicii private la care a fost internat Petrică Mîțu Stoian este în stare gravă. Pacientul a primit același tratament

Un alt pacient al clinicii private la care a fost internat Petrică Mîțu Stoian este în stare gravă. Pacientul a primit același tratament

Un alt pacient al clinicii private la care a fost internat Petrică Mîțu Stoian este în stare gravă

Un alt pacient al clinicii private la care a fost internat Petrică Mîțu Stoian este în stare gravă. Interpretul de muzică populară s-a stins din viață sâmbătă, la vârsta de 61 de ani. Clinica privată la care a fost tratat Petrică Mîțu Stoian înainte de decedat se confruntă cu un alt caz asemănător. Un alt pacient care a primit același tratament la respectiva clinică se află în stare gravă.

Un alt pacient al clinicii private la care a fost internat Petrică Mîțu Stoian este în stare gravă. Pacientul a primit același tratament

Un alt pacient al clinicii private la care a fost internat Petrică Mîțu Stoian este în stare gravă. Un alt pacient al clinicii private din Reșița, unde a fost tratatat Petrică Mîțu Stoian înainte de a ajunge în stare gravă la spital, urmează să fie operat.

După ce bărbatul a făcut terapie hiperbară la clinica privată unde a fost internat și interpretul de muzică populară, acesta a fost internat la ATI și urmează să fie operat de urgență din cauza complicațiilor care au apărut la nivelul plămânilor. „Este un pacient tânăr, care a suferit de COVID și la scurt timp a beneficiat de terapia hiperbară. Din păcate, tot după o ședință de cură hiperbară a dezvoltat un pneumotorax masiv, motiv pentru care în momentul de față este pe ATI pentru câteva minute și va merge la chirurgie toracică pentru a se interveni chirurgical”, a spus reprezentantul spitalului, pentru Acces Direct.

Petrică Mîțu Stoian a ajuns pe picioarele sale la clinica privată

În cazul artistului, medicul care a consultat fișa sa de sănătate și și-a dat acordul ca Petrică Mîțu Stoian nu are nicio afecțiune care să nu-i permită să se trateze după infectarea cu COVID-19 prin terapia hiperbară, a explicat că artistul a ajuns la clinică pe propriile picioare.

De asemenea, specialistul a declarat că a venit însoțit de încă un bărbat la consultație.”L-am întâlnit în jurul amiezii. Era intr-o stare de sănătate aparent bună. Am înțeles ca inclusiv el a condus pana când a ajuns la spital, deci aparent era bine. În clinica noastră au fost foarte multe persoane cu probleme post covid care si-au revenit și nu au întâmpinat probeleme. Petrică Mâțu Stoian a ieșit foarte odihnit și bine după prima ședință, astfel ca totul a decurs bine la prima ședință. Decizia medicala este una împărtășită. El si-a dorit, iar eu după analize, am confirmat și semnat. A mâncat și s-a odihnit înainte consultației. (…) L-am văzut ca are aceasta tuse cu sânge și am chemat de urgență salvare, iar apoi a fost transferat la spitalul din Reșița. Pacientul a fost consultat, ba chiar nu a fost singur la consultație. Am evaluat pagina cu pagina ceea ce avea acesta, fapt pentru care am decis ca este compatibil. Eu nu stiu ce s a întâmplat după ce a plecat spre Spitalul Reșița. Pacientul a plecat pe picioare.”, a declarat Matei Mircea Bogdan în cadrul unei emisiuni TV.

Reamintim că interpretul de muzică populară s-a stins din viață sâmbătă seara, la spitalul de Urgență din Reșița. Petrică Mîțu Stoian s-a tratat la clinica privată după ce se vindecase de coronavirus. Artistul avea 61 de ani, era divorțat de 11 ani și nu avea copii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: