Redactia.ro
Home » Știri » Un bărbat a fost umilit de angajații unui restaurant care i-au cerut certificatul de vaccinare: ”M-am simțit discriminat”

Un bărbat a fost umilit de angajații unui restaurant care i-au cerut certificatul de vaccinare: ”M-am simțit discriminat”

Un bărbat a fost umilit de angajații unui restaurant care i-au cerut certificatul de vaccinare”M-am simțit discriminat”

Un bărbat a fost umilit de angajații unui restaurant care i-au cerut certificatul de vaccinare. Acesta a povestit totul pe o rețea de socializare, spunând că se simte discriminat. 

Un bărbat a fost umilit de angajații unui restaurant care i-au cerut certificatul de vaccinare: ”M-am simțit discriminat”

După ce țara noastră a înregistat mii de cazuri de infectări cu noul coronavirus zilnic în ultimele săptămâni, în multe localități din țară, autoritățile au impus noi restricții pentru cetățeni, după ce incidența cazurilor a crescut foarte mult. Există și localități care au rata de incidență de peste 6 la mia de locuitori, iar autoritățile au impus restricții mai dure.

Astfel că, certificatul verde este obligatoriu în multe locuri, cetățenii fiind nevoiți să dovedească că s-au vaccinat împotriva noului coronavirus, că și-au făcut test sau au trecut prin boală.

Având în vedere aceste lucruri, un bărbat din Cluj Napoca a mers la un restaurant pentru a comanda o pizza, însă susține că s-a confruntat cu o situație ”umilitoare” din partea angajaților. Acesta mărturisește că personalul restaurantului nu a dorit să îl servească, iar atunci a mers și în alte două localuri. Bărbatul s-a confruntat cu aceeași situație și în celelalte localuri. Personalul i-a cerut să dovedească faptul că este vaccinat sau că are test.

„Am fost azi la Cluj Napoca și am avut dorința să servesc o pizza, un suc, o cafea în oraș, însă m-am confruntat cu o situație umilitoare, am încercat la 3 restaurante din centrul Clujului să servesc, dar am fost refuzat și umilit de angajați că nu voi fi servit nici în interior și nici afară pe terase, iar poliția va veni cu sancțiuni contravenționale de 500 de lei sau mai mari, dacă nu dovedesc că sunt vaccinat sau cu test, dar au mai fost câțiva oameni umiliți la fel, au refuzat să-i servească decât la pachet acasă”, a povestit bărbatul pe rețelele de socializare.

”M-am simțit discriminat”

Mai mult, bărbatul susține că toată această situație din România este una dictatorială și mai ales acuză că a fost discriminat. De asemenea, el susține că vaccinul nu garantează sănătatea oamenilor.

Am simțit în acel moment o situație dictatorială, încetul cu încetul vom fi opriți de la orice ieșire publică dacă nu acceptăm VACCINUL lor care nu garantează sănătatea oamenilor! M-am simțit discriminat! Îmi asum public ceea ce spun! Nu doar eu m-am simțit discriminat, ci mai mulți cetățeni care doreau să servească”, a relatat bărbatul, arată bzc.ro.

Etichete: