Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un bărbat a găsit pe jos un telefon cu un bilet pe spate! Când a citit a înghețat de frică

Un bărbat a găsit pe jos un telefon cu un bilet pe spate! Când a citit a înghețat de frică

GALERIE FOTO (2)Un bărbat a găsit pe jos un telefon cu un bilet pe spate! Când a citit a înghețat de frică

Un bărbat a trăit șocul vieții lui. În timp ce se îndrepta spre casă a găsit un telefon, care avea un bilet pe spate. După ce l-a citit a înghețat de frică! Ce mesaj se afla pe bucata de hâtie?

Un bărbat a găsit pe jos un telefon cu un bilet pe spate

Alex Brutal Beckford, un bărbat din SUA, se plimba liniștit spre casă când a găsit un telefon pe stradă. Fiind un om corect, acesta încercat să afle al cui ar fi putut să aparțină. A încercat să o sune pe mama proprietarului, însă, din păcate, bateria telefonului s-a descărcat, așa că nu putea face nimic până când nu-l încărca.

În timp ce scotea husa telefonului, a găsit un bilet în spatele telefonului care l-a șocat. Alex a povestit toată întâmplarea pe contul său de Facebook, iar internauții au rămas uluiți de eveniment. Povestea a devenit în scurt timp virală.

”Am găsit un iPhone în noaptea asta în drum spre casă, am încercat să fac ce trebuie și să o sun pe mama proprietarului, dar telefonul nu mai avea baterie. O oră mai târziu mi-a trecut prin cap să verific husa telefonului, atunci am găsit acest bilet…”, a scris Alex pe Facebook.

Biletul aflat pe spatele telefonului era de fapt un bilet de adio al unui tânăr care a vrut să se sinucidă și se adresa oricui ar fi găsit telefonul.

”Acesta este biletul meu de adio. L-am lăsat aici pentru că eu nu am pe nimeni pe lume căruia să i-l las. Așa că, străine, l-am lăsat pentru tine – măcar așa cineva îl va citi. Eu o să trag draperiile în noaptea asta la 11:55. Totul va fi frumos și nu va mai durea nimic. SD.”, a scris tânărul pe bilet.

Alex a salvat un om doar pentru că a vrut să-i înapoieze telefonul

Alex a făcut ceea ce credea că este cel mai bine cu putință. A aprins telefonul și a sunat la familia proprietarului telefonului. Acesta i-a avertizat cu privire la ce avea de gând să facă fiul lor, mai exact să-și pună capăt zilelor.

Cu ajutorul familiei și prietenilor au reușit în cele din urmă să-l găsească și să îi salveze viața. Alex a făcut încă o postare pentru a anunța internauții că totul este în regulă și s-a terminat cu bine.

”L-am găsit pe proprietarul telefonului, alături de familia lui. Totul e bine. Nu am avut intenția ca postarea asta să ia atâta amploare”, a scris Alex pe Facebook.

Un bărbat a găsit pe jos un telefon cu un bilet pe spate! Când a citit a înghețat de frică

Etichete: