Redactia.ro
Home » Știri » Un medic fals din Cluj a operat ilegal timp de 9 ani

Un medic fals din Cluj a operat ilegal timp de 9 ani

Un medic fals din Cluj a operat ilegal timp de 9 ani

Un medic fals din Cluj-Napoca a operat ilegal timp de 9 ani, în timp ce era ajutată de soțul ei care îi asigura poziția și o ținea pe lista de rezidenți la Spitalul Clinic Căi Ferate. Reprezentanții spitalului nu știa absolut nimic .

Un medic fals din Cluj a operat ilegal timp de 9 ani

Crina Nistor, a practicat fără drept ca medic oftalmolog la Spitalul Clinic Căile Ferate din Cluj-Napoca. Aceasta a fost ajutată de soțul ei, chirurgul oftalmologic Marius Nistor. Deputatul Emanuel Ungureanu i-a acuzat în luna martie 2019, iar acest lucru a declanșat o anchetă întreprinsp de Ministerul Sănătății.

Potrivit Ministerului Transporturilor, medicul Marius Nistor a permis în perioada noiembrie 2010-martie 2019, accesul soției sale la efectuarea de manopere madico-chirurgicale în Departamentul de oftalmologie. De asemenea, aceasta nu avea raportuir contarctuale cu și/sau repartiția ca medic rezident.

„Au fost și victime. Voi depune o sesizare la Parchet pentru că sunt persoane care mi-au spus că au fost mutilate de acest cuplu”, a spus Emanuel Ungureanu la Digi24.

Cazul mușamalizat de către DSP Cluj

Se pare că DSP Cluj știa despre acest lucru și a mușamalizat situația. Conform parlamentarului, acesta caz va ajunge în fața procurorilor.

Cazul Nistor de la Cluj-Napoca a fost mușamalizat de către DSP Cluj și de conducerea Universității de Medicină din Cluj-Napoca. Nu voi lăsa această poveste neelucidată, telenovela medicală de cel mai prost-gust, în care soțul îi permite soției să opereze ilegal, sub pretextul îndrumării profesionale, fără ca o autoritate medicală independentă să monitorizeze acest proces, este o mare rușine pentru școala medicală clujeană. Sunt oameni mutilați pe viață din cauza acestor practici ilegale și imorale. Cazul Nistor va ajunge în fața procurorilor”, a scris parlamentarul pe Facebook.

Citeste si:Archie-Harrison e copia fidelă a tatălui său. Apariție-surpriză în turneul regal

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: