Redactia.ro
Home » Sport » Un milionar a folosit baza de date a MAI, pentru a o căuta pe soția unui fotbalist

Un milionar a folosit baza de date a MAI, pentru a o căuta pe soția unui fotbalist

GALERIE FOTO (7)Victor Micula, Vlăduţa Lupău, CFR Cluj

Victor Micula, căci despre el este vorba a făcut de-a lungul timpului o grămadă de aroganțe. De data aceasta a mers însă prea departe și s-a trezit cu procurorii la ușă.

Victor Micula împreună cu patru polițiști din Oradea au probleme grave. Sunt acuzați că au căutat în baza de date a Ministerului Afacerilor Interne informații despre celebra Vlăduța Lupău. Cântăreața de muzică populară este soția lui Adrian Rus, fostul pportar al celor de la CFR Cluj. Deși există sute de articole în presă despre Vlăduța Lupău, Victor Micula a vrut să afle informații confidențiale despre femeie.

„Nu-l cunosc personal, habar n-am avut. Nu ştiu nici despre ce este vorba în subiect”, a declarat Vlăduţa Lupău.

În plus se pare că fiul milionarului Viorel Micula ar fi mers și mai departe cu distracția. Ar fi fost lăsat de prietenii săi să participe la o perchiziție, scriu cei de la g4media.ro.

Comunicatul parchetului Bihor

“În seara zilei 21 aprilie 2018 (…), suspectul Victor Micula a intrat în aceeași încăpere unde își desfășura activitatea suspecta Ile Camelia, și anume în Poliția Municipiului Bihor Biroul Supravegheri Video, unde, în prezența unei persoane aflate în cercul său relațional, cu folosirea userului și parolei numitei Ile Camelia, care și-a dat acordul prealabil în acest sens, a accesa nelegal, în interes personal, cu depășirea limitelor autorizării permise agentului de poliție Ile Camelia, mai multe baze de date gestionate de Ministerul Afacerilor Interne, și anume Evidența Auto, Evidență Persoane, respectiv Evidență Pașapoarte, în scopul de afla date confidențiale în legătură cu o persoană de sex feminin (interpretă de muzică populară), respectiv cu privire la membrii familiei acesteia, fapt care a produs indignarea unor lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor – Serviciul Acțiuni Speciale, care se aflau la acea oră în sediul Poliției Mun. Oradea”. Se scrie în comunicat.

Etichete: