Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Un mire a fost dat în judecată de către mireasa sa, iar motivul este de-a dreptul incredibil! Ce a făcut bărbatul

Un mire a fost dat în judecată de către mireasa sa, iar motivul este de-a dreptul incredibil! Ce a făcut bărbatul

GALERIE FOTO (2) Un mire a fost dat în judecată de către mireasa sa, iar motivul este de-a dreptul incredibil! Ce a făcut bărbatul

Nunta este o etapă importantă în viața tinerilor îndrăgostiți, iar aceste eveniment nu trebuie stricat orice s-ar întâmpla, altfel puteți păți ca acest mire, care a fost dat în judecată chiar de mireasa lui. 

Un mire a fost dat în judecată de către mireasa sa

În anumite zone ale lumii, încă se mai practică așa numita ”cumpărare a miresei”. Altfel spus, vrei să te căsătorești cu o anumită femeie, trebuie să dai bani pe ea familiei. De aici au pornit o mulțime de scandaluri, protagonistul unuia dintre ele fiind un mire care a fost dat în judecată de către mireasa sa, iar motivul este de-a dreptul incredibil!

Zestrea are o lungă istorie în Europa, Asia și Africa, dar și în alte zone ale lumii. Este un obicei vechi, dar care încă se păstrează cu sfințenie. Zestrea continuă să fie practicată și este o condiție pentru a fi acceptată cererea în căsătorie. Spre deosebire de zestrea unei fete, zestrea unui băiat este formată din bani sau proprietăți care ajung la familia femeii cu care urmează să se căsătorească.

Un mire a fost dat în judecată de către mireasa sa, iar motivul este de-a dreptul incredibil! Ce a făcut bărbatul
Un mire a fost dat în judecată de către mireasa sa, iar motivul este de-a dreptul incredibil! Ce a făcut bărbatul

Boonyang Sawatdee în vârstă de 26 de ani era pe punctul de a se căsători cu iubita sa de șase ani, Arunee Jaengkrachang, atunci când și-a dat seama că îi lipsesc câțiva dolari pentru a întregi zestrea. Arunee și-a dat seama că ceva este în neregulă în momentul în care și-a sunat logodnicul cu câteva ore înainte de nuntă. Acesta i-a spus că va întârzia puțin și i-a propus să mute nunta de la 6 a.m la 9 a.m. Aceasta a acceptat și, împreună cu invitații, l-a așteptat pe Boonyang.

Atunci când a venit ora 9 și tânărul nu era de găsit, familia miresei nu a avut încotro decât să anuleze nunta care trebuia să aibă loc în satul Kbao Din, din Thailanda.

De ce nu a mai apărut bărbatul la nuntă?

După ce au anulat nunta, familia fetei a aflat că de fapt, presupusul lor ginere, Boonyang, nu și-a permis să plătească banii, chiar dacă cele două familii fuseseră de acord ca zestrea să fie de numai 6.025 de dolari(200000 baht) în bani și greutatea în aur a cinci bahti.

Bineînțeles că anularea nunții nu i-a lăsat indiferenți pe membrii familiei tinerei, care i-au cerut mirelui 100000 baht pentru petrecere și 22000 pentru mâncare. Mai mult, l-au dat în judecată pe cel care trebuia să fie mire și i-au cerut și alte despăgubiri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: