Redactia.ro
Home » Sport » Un olandez de la Inter este îndrăgostit de o româncă! Imagini din vacanță

Un olandez de la Inter este îndrăgostit de o româncă! Imagini din vacanță

GALERIE FOTO (7) Stefan de Vrij, Doina Turcanu, Inter Milano

Olandez al lui Inter, Stefan de Vrij se relaxează în vacanță alături de iubita sa, moldoveanca Doina Turcanu.

Stefan de Vrij și-a luat câteva zile de vacanță, după ce a jucat în finala Europa League, pierdută în fața Sevillei, 2-3. Olandezul și frumoasa Doina Turcanu formează un cuplu din toamna anului 2017. S-au cunoscut la Roma, acolo unde Stefan de Vrij juca în acel moment pentru Lazio. De atunci nu s-au mai despărțit. De foarte multe ori, moldoveanca a fost văzută la stadion unde își încuraja iubitul. Cei doi au ales ca destinație de vacanță o insulă din largul coastei de nord-est a Sardiniei, Tavolara.

Cine este Doina Turcanu

Doina Turcanu locuiește în Italia din 2005. De curând a obținut și cetățenia italiană. Basarabeanca cu origini românești a studiat design interior. În 2010, Doina Turcanu a câștigat un concurs de frumusețe în Italia, ”Miss Trionfale”.

”Simplă, naturală şi extrem de frumoasă. Poate cea mai frumoasă iubită de fotbalist din Italia”, au scris italienii despre tânăra Doina Turcanu.

Stefan de Vrij, în vârstă de 28 de ani a reușit un sezon foarte bun cu Inter Milano. Fundașul a jucat în 34 de meciuri și a reușit să înscrie de patru ori. A mai bifat două partide în Cupa Italiei, fără să marcheze goluri. A evoluat și în patru meciuri în Europa League și șase în Liga Campionilor în sezonul recent încheiat. În Serie A, echipa olandezului a terminat pe locul secund. În cupele europene, Inter a jucat finala Europa League. Olandezul care este cotat la 60 de milioane de euro, mai are contract cu italienii până în 2023. În cariera sa a mai jucat la Lazio Roma, iari în Olanda la Feynoord, între 2008 și 2014. De asemenea face parte și din naționala Olandei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: