Redactia.ro
Home » Știri » Un polițist nu a putut interveni la o urgență pentru că era la pensat! Cum a fost surprins agentul

Un polițist nu a putut interveni la o urgență pentru că era la pensat! Cum a fost surprins agentul

Un polițist nu a putut interveni la o urgență pentru că era la pensat! Cum a fost surprins agentul

A fost declanșată o anchetă internă în cadrul Poliției Capitalei, după ce un agent a fost găsit la un salon de cosmetică în timpul serviciului. Bărbatul se programase la pensat!

Un polițist nu a putut interveni la o urgență pentru că era la pensat

Poliția Capitalei a început o anchetă internă, după ce un agent a fost a fost găsit la un salon de cosmetică în timpul serviciului. Se pare că bărbatul se programase la pensat, la un salon aflat pe raza altei secții, chiar în timpul misiunii.

Descoperirea a fost făcută de șefii lui atunci când a apărut o urgență, iar toate echipajele din zonă au intervenit. Mai puțin agentul de poliție, care încă nu terminase procesul de înfrumusețare. Cosmeticiana l-a dat însă de gol, iar jandarmul care participa la misiunea comună de patrulare a confirmat informația, scrie Digi24.

Jandarmul a întocmit un raport în care a explicat situația. Agentul de la secția 23 de poliție este verificat de către superiorii lui. Din informațiile Digi24, el ar fi mințit în raportul întocmit la ieșirea din tură și a spus că nu a fost la niciun salon de înfrumusețare, dar o angajată a acelui salon a declarat că polițistul a mers la ea în acea seară.

Un bărbat a murit după ce a fost imobilizat de polițiști

Un bărbat a murit după ce a fost imobilizat de polițiști. Victima a refuzat să părăsească locul unde avea loc un incendiu, motiv pentru care autoritățile au intervenit cu forța asupra bărbatului. După ce a fost pus la pământ, acesta a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic.

Acesta a murit la scurt timp, după ce a fost imobilizat de polițiști. Conform martorilor, autoritățile aflate la un restaurant cuprins de flăcări, i-au spus bărbatului aflat sub influența alcoolului să părăsească imobilul. Pentru că a refuzat să plece, autoritățile l-au imobilizat la pământ, iar la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator.

Medicii chemați la fața locului l-au resuscitat pe bărbat, dar în zadar. Polițiștii se apără și susțin că omul devenise recalcitrant de câte ori era scos din restaurant. Astfel au apelat la imobilizare, deși bărbatul opunea rezistența. Momentul șocant a fost filmat de un martor, care ulterior a fost căutat de oamenii legii acasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: