Redactia.ro
Home » Știri » Un român, condamnat la închisoare în Italia, după ce a tâlhărit o bătrână! Live-urile de pe rețelele de socializare l-au dat de gol

Un român, condamnat la închisoare în Italia, după ce a tâlhărit o bătrână! Live-urile de pe rețelele de socializare l-au dat de gol

Un român s-a ales la început de an cu o condamnare la închisoare în Italia, după ce a tâlhărit o bătrână și se lăuda pe rețelele de socializare cu viața sa de lux, în urma jafurilor pe care le făcea.

Un român, condamnat la închisoare în Italia

Un român a început noul an de după gratii, după ce a fost condamnat, luni, la închisoare de către polițiștii italieni. Oamenii legii au descoperit cum a tâlhărit o bătrână cu alți doi indivizi, dar și cum se lăuda pe rețelele de socializare cu viața de lux pe care o ducea, după ce săvârșea câte un jaf, informează Libertatea.

Totul s-a întâmplat după ce, pe 11 ianuarie 2020, românul Marian Cătălin Busuioc, 20 de ani, împreună cu Mile Djordjevic, un sârb în vârstă de 28 de ani, și cu un prieten al acestuia, tot sârb, 17 ani, au fugit din casa unei bătrâne care are peste 80 de ani, cu bijuterii și ceasuri în valoare de 600.000 de euro. Cu toate că toți trei au fost prinși, nici acum polițiștii italieni nu au găsit averea furată de aceștia.

Români Italia

Sursa: Libertatea

Cum au jefuit cei trei bătrâna

Jaful a fost bine pus la cale de cei trei tâlhari. La ora 23:00 au pătruns în casa luxoasă a bătrânei, din San Babila. Românul și adolescentul de 17 ani au rămas lângă bloc, iar sârbul de 29 de ani s-a urcat pe burlanul din fațada clădirii până la etajul 2. Sârbul a reușit să pătrundă în interiorul casei, doar că a dat ochii cu bătrâna pe care a amenințat-o cu un cuțit și a ținut-o ostatică timp de o oră. A reușit să fure mai multe ceasuri, bijuterii și numerar, în valoare de 60.000 de euro, iar apoi a închis-o pe bătrână în baie.

Între timp, la fața locului au sosit polițiștii și s-au uitat pe camerele de supraveghere. Au descoperit cinci numere active în timpul jafului, dar și un Opel care a plecat cu viteză de la locul furtului spre centrul orașului Milano. Hoții aveau mașina închiriată, au înapoiat-o. Au încercat să scape și de telefoanele mobile, însă, doar de patru, deoarece românul l-a păstrat pe unul din cele cinci.

Românul obișnuia să facă live-uri pe facebook cu averea acumulată în urma jafurilor. Polițiștii l-au identificat pe rețeua de socializare și i-au urmărit transmisiunile. Au văzut imagini cu arme, ceasuri Rolex și femei aproape goale. Unt alt lucru care i-a ajutat pe oamenii legii să-i prindă pe cei trei, a fost o zgârietură de pe mâna stângă a sârbului Mile Djordjevic, pe care au asociat-o cu o urmă de sânge pe o fereastră, la locul jafului.

În cele din urmă, hoții au fost prinși de achetatori. Djordjevic și Busuioc au recunoscut fapta însă, nu și un jaf de 400.000 de euro, similar, cu 8 zile mai devreme, de ziua în care au dat năvala peste locuința bătrânei, de care sunt bănuiți. Polițiștii au mai descoperit mesaje pe telefoanele lor mobile, în care vorbeau despre cum să ducă în România ceea ce au capturat.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: